Mobila Stelei Popescu, vândută cu peste 20.000 de euro! Cine a cumpărat fotoliul preferat al artistei

Averea Stelei Popescu, de la mobilă, până la fotografii și afișe de spectacol, a fost scoasă la licitație.

C.L., marți 11 iunie 2019 , 20:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

La licitația care a avut loc la finalul săptămânii trecute au fost scoase la vânzare zeci de obiecte ce au aparținut actriței care a fost considerată ”Doamna Teatrul de Revistă”. Bună parte dintre acestea au fost vândute, printre acestea aflându-se și câteva piese de mobilier care se aflau în casa Stelei Popescu aflată în centrul Capitalei.

Fotoliul preferat al Stelei Popescu, vândut la licitatie cu 300 de euro

O parte dintre acestea se observă și în ultimele interviuri realizate cu marea actriță chiar în casa acesteia. Printre ele și fotoliul preferat al artistei, acolo unde aceasta se bănuiește că și-ar fi petrecut și ultimele clipe de viață. Fotoliul a fost vândut la respectiva licitație cu 300 de euro, cumpărat fiind probabil de un admirator al artistei, deși suma la care a fost adjudecat a fost cu 100 de euro mai mică decât cea oficială de la care trebuia să plece licitația. 

În total, toate obiectele care au fost vândute, au ajuns la valoarea de 20.615 euro, conform organizatorului licitației.

Citeste si: ”Detectivul de paranormal” dezleagă misterele din ultimele zile de viață ale Stelei Popescu ”A avut o criză respiratorie” Dezvăluiri stranii despre ce se întâmplă ACUM în cabina de la teatru VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Imagini cutremuratoare! Alexandru Arşinel abia se mai ţine pe picioare! Acesta este motivul REAL pentru care se retrage din lumea teatrului! VIDEO EXCLUSIV

Printre obiectele cumpărate s-au mai aflat biroul de lucru al Stelei Popescu, în stil neo-renascentist de la sfârşitul secolului al XIX-lea, la preţul de 1.400 de euro, jilţul de birou tot în manieră neo-renascentistă, la 300 de euro, o haină din blană - la 250 de euro, o haină din pene decorative - la 150 de euro, un colier cu şase rânduri de perle - la 150 de euro, două icoane de secol XX, fiecare la 250 de euro, o frapieră Berndorf cu monogramă (circa 1930), la 400 de euro, o masă de scris de inspiraţie George II - la 300 de euro, precum şi Ordinul "Meritul cultural" acordat actriţei, la 200 de euro.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si