Un câine, din rada Golden Retriever, pe nume September a fost găsit în viață sub dărâmăturile din nord-vestul Chinei, în regiunea Qinghai. Patrupedul a stat acolo mai bine de 30 de ore.

September, fericit că în sfârșit se va întoarce acasă alături de stăpânul lui

Mai mulți bărbați au contribuit la salvarea lui. El abia mai putea merge, însă era bucuros că în sfârșit putea vedea lumina zilei.

September și-a recunoscut și stăpânul și a alergat într-un suflet la el.

Câine salvat China

Un câine care a stat peste 30 de ore sub dărâmături a fost salvat cu succes de salvatorii din China.

[Sursa foto: Youtube]

Citește și: Fenomen spectaculos pe cerul României, în a doua zi de Crăciun! Ce este aurora polară? Culorile sale superbe au încântat privirile a mii de români

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cel mai probabil animalul de companie va mai avea nevoie de ceva timp pentru a se putea recupera, conform Yahoo News.

Bilanț sumbru după catastrofa din China

Bilanțul cutremurului din China a crescut la 149 de morți care provin dintr-o într-o regiune îndepărtată din nord-vestul țării, iar două persoane încă sunt date dispărute, după o săptămână de la tragedie, conform Reuters. Cutremurul a avut o magnitudinea de 6,2 pe scara Richter și s-a produs miercurea trecută.

Câine salvat China

Un câine a fost scos cu succes de sub ruinele cutremurului din China.

[Sursa foto: X]

Citește și: Șeful ANPC, reacție după incendiul de la Ferma Dacilor: „A mi se transfera vina altor autorități numai pentru că dă bine mi se pare jenant. Cornel Dinicu își va îngropa unul dintre copii! Este cea mai mare pedeapsă!”

Epicentrul cutremurului s-a situat la intersecția dintre provinciile Gansu și Qinghai, într-o zonă în care se află mulți dintre chinezii Hui.

De asemenea, pagubele au fost însemnate. este 200.000 de locuințe au fost distruse și 15.000 au fost pe punctul de a se prăbuși, a anunțat presa de stat chineză. 

Până pe data de 22 decembrie, 117 persoane din provincie au murit, iar 781 au fost rănite. În Qinghai, la vest de Gansu, 32 de persoane au murit și două erau încă date dispărute duminică la ora 23.00. Cutremurele sunt frecvente în provinciile de la limita nord-estică a platoului tectonic activ Qinghai-Tibetan, care cuprinde cea mai mare parte a Tibetului, Qinghai, Gansu, părți din Xinjiang și zonele muntoase abrupte din vestul Sichuanului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si