Momente de panică la metrou. Călători atacați și înjurați de o femeie

Momente de panică la metrou în stația Pipera. O femeie și-a ieșit din fire și a atacat oamenii, împingându-i și înjurându-i.

Author: K.B. luni 06 ianuarie 2020 , 16:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mai mulți călători au fost agresați de o femeie care ar fi avut o criză de nervi. Incidentul s-a petrecut la stația de metrou Pipera.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, reacție după ultimele declarații ale lui Dincă: "Acesta a fost un film regizat de procurori"

Citeste si: 3 sfaturi fundamentale în căutarea unui loc de muncă

Femeia ar fi avut o criză de nervi și nu este exclus chiar să fi plănuit să se sinucidă, conform România TV.

Anunț Metrorex de ultimă oră. Ce se va întâmpla cu metroul după Revelion

Metrorex a anunţat, joi, că a publicat un anunţ prin care şi-a exprimat în mod transparent intenţia de a încheia cu Alstom un contract pentru asigurarea serviciilor de mentenanţă, iar aceasta a răspuns invitaţiei şi a depus oferta în termenul solicitat. În plus, compania a confirmat datoria de aproape 150 milioane de lei către Alstom.

Anunţul Metrorex a venit ca reacţie după ce şeful Alstom România şi Bulgaria, Gabriel Stanciu, a susţinut, miercuri, că Metrorex a acumulat faţă de Alstom România restanţe din neplata serviciilor de mentenanţă în sumă de circa 150 milioane de lei şi, dacă aceşti bani nu vor fi plătiţi sau nu vor fi prezentate garanţii ferme că se vor achita, activitatea va înceta şi ramele de metrou vor rămâne în depouri după Revelion.

Citeste si: Șoferul care nu a lăsat liberă calea tramvaiului, sancționat drastic. A rămas fără permis și are de plătit o amendă uriașă

Citeste si: Lovitură de teatru în cazul Caracal. Surse: Gheorghe Dincă nu mai recunoaște una dintre crime

Joi, Metrorex a transmis precizări legate de această declaraţie.

„Având în vedere imposibilitatea obiectivă de organizare a unei proceduri competitive, la o dată care să permită derularea şi finalizarea acesteia anterior datei de 31.12.2019, dată la care expiră contractul actual şi în scopul de a asigura condiţiile reglementate pentru operarea transportului de călători cu metroul, la nivelul Metrorex a fost aprobată aplicarea unei proceduri de negociere fără invitaţie la o procedură concurenţială de ofertare. În sensul celor mai sus prezentate, Metrorex a publicat un anunţ în SEAP şi în JOUE prin care şi-a exprimat în mod transparent intenţia de a încheia cu prestatorul actual (Alstom Transport) un contract pentru asigurarea serviciilor de mentenanţă a materialului rulant începând cu data de 01.01.2020, până la finalizarea unei proceduri competitive, respectiv pe o perioadă estimată de maxim un an”, a anunţat Metrorex

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si