Momente grele pentru Cristian Boureanu, după condamnare: ”Mai am două luni și scap de emoții”

Cristian Boureanu a fost, recent, condamnat, alături de logodnica lui, Laura Dincă, în dosarul în care a fost acuzat de ultraj, fostul politician primind o pedeapsă la închisoare cu suspendare.

Radu C. Munteanu, marți 14 mai 2019 , 09:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu toate acestea, emoțiile din această perioadă nu s-au terminat pentru Cristian Boureanu, el având și alte motive pentru care să tremure, cu atât mai mult cu cât în joc este și viitorul fiicei sale.

Citeste si: Cristian Boureanu, condamnat la inchisoare cu suspendare. Decizia este definitiva

Citeste si: Cristian Boureanu a mai pierdut o luptă cu polițiștii de la Rutieră! Amendă usturătoare pentru fostul deputat

Citeste si: VIDEO | Cristian Boureanu cere iertare inainte de Paste. Spera sa fie achitat pentru ultraj

De cele mai multe ori, când copiii dau examene, părinții tremură. Iar în această perioadă, Ioana Boureanu, fiica lui Cristi Boureanu, a început examinările pentru Bacalaureat, ea dând testările la școala internațională la care a fost înscrisă. ”Are mai multe examene decât la Bacalaureatul românesc, toate sunt scrise și durează cam o lună. Apoi, lucrările sunt trimise în străinătate pentru a fi corectate și așteptăm, rezultatele. Mai am două luni și scap de emoții. A început examenele încă de pe 2 mai, le termină în iunie. Sunt multe la număr, câte două la fiecare materie”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristian Boureanu.

Mai mult decât atât, recunoaște Cristian Boureanu, în această perioadă face tot ce îi stă în putință pentru a-și susține, moral, fiica. ”Sper să fie totul bine, să se concentreze și să demonstreze ce știe și ce a învățat. Este o etapă importantă, este un examen recunoscut în toată lumea”, ne-a mai spus Cristian Boureanu.

 

Ioana Boureanu, probleme uriașe într-un club de fițe

Fiinca lui Cristian Boureanu, Ioana, a fost agresată, acum câteva luni, într-un club de fițe din București. ”Cineva trebuie să plătească. Este absolut inadmisibil să se întâmple așa ceva într-un club. Povestea, pe scurt, este următoarea. Ioana a mers în club, să se distreze. Acolo, trei tinere au agresat-o, mai întâi, în baia localului. Atunci au intervenit cei de la paza, iar Ioana era convinsă că aceștia le vor da afară, din club, pe respectivele fete. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat. Așa că, după un timp, spiritele s-au aprins din nou, cele trei au intrat în conflict cu o prietenă de-ale Ioanei, iar atunci i-au dat fiicei mele cu un pahar în cap. I-au spart capul”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristian Boureanu, la acea vreme.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit fostul politician, lucrurile sunt mult mai complicate decât păreau inițial. ”Am cerut, momentan verbal, dar o vom face și în scris, prin avocat, imaginile de pe camerele de supraveghere, să aflăm cine sunt tinerele care au agresat-o pe Ioana. Evident, voi acorda și o recompensă pentru cei care le vor identifica, nu am decis încă suma, dar va exista. Să aflăm cine sunt... Apoi, legitim cred eu, am câteva întrebări. Adică, de ce fetele care au pornit scandalul, cele care au agresat-o pe Ioana la baie, nu au fost date afară din club? Iar apoi, cea mai importantă, de ce nu au fost imobilizate în momentul celei de-a doua agresiuni și de ce nu au fost predate poliției de cei responsabili cu paza în clubul acela? Înțeleg, Ioana nu mai era de față, era la Urgențe, a fost cusută după ce a fost agresată. Oricum, noi am fost la Institutul de Medicină Legală, așteptăm rezultatele, iar plângerea penală este deja făcută. Vom merge până la capăt în această speță”, a mai spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu, condamnat la închisoare

În iunie 2017, fostul parlamentar Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă după ce şoferul maşinii în care se afla a fost tras pe dreapta pentru un control. Cearta dintre poliţişti şi Cristian Boureanu a durat zeci de minute până la momentul încătuşării. De altfel, atunci, unul dintre polițiști, l-a lovit pe Cristian Boureanu, după ce fusese, la rândul său, atacat, suficient de tare pentru a-i provoca leziuni serioase fostului parlamentar. Mai mult, Cristian Boureanu a fost, minute bune, căzut la pământ, Laura Dincă fiind singura care s-a repezit să îl ajute. Recent, el a fost condamnat la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității. Cu toate acestea, recunoaște Cristian Boureanu, în exclusvitate pentru WOWbiz.ro, o etapă dificilă a vieții lui s-a terminat. ”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt alături de familia mea, că o etapă din viața mea s-a terminat. Aștept motivarea sentinței, iar apoi voi vedea ce voi face, cum voi ataca decizia și ce se va mai întâmpla”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristian Boureanu.

În altă ordine de idei, se pare că pentru fostul parlamentar, chiar dacă nu are noroc în sălile de Tribunal, viața intimă merge ”ca unsă”. De altfel, ne-a recunoscut el, relația pe care o are cu frumoasa Laura Dincă se va concretiza cât de curând. ”Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Cristian Boureanu.

 

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si