Momente grele pentru o concurentă de la Puterea Dragostei: Are ”probleme de sănătate”

Gala de duminică, 23 mai 2021, de la Puterea Dragostei s-a încheiat cu lacrimi și momente extrem de dureroase pentru unii concurenți. Află cine a părăsit concursul și cine are probleme de sănătate.

Author: Andreea Bolocan luni 24 mai 2021 , 14:51

Gala Puterea Dragostei, 23 mai 2021[Sursa foto: Captură YouTube]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Duminică, pe data de 23 mai 2021, în cadrul Galei de la Puterea Dragostei, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, a anunțat cine va fi liderul suprem din casa iubirii în următoarele șapte zile și va primi cecul în valoare de 1500 de

euro. Astfel, concurentul favorit al săptămânii a fost Alexandra.

După aflarea voturilor din partea tuturor concurenților din casa Puterea Dragostei, cei care se aflau pe lista eliminărilor erau Amira și Selatin. Pentru că Alexandra a fost aleasă favorita săptămânii, aceasta a fost protejată.

Citeste si: Stirile Kanal D au pozitionat statia pe primul loc in Prime Time, pe toate targeturile monitorizate

Cine întâmpină probleme de sănătate

Deși se aflau în pericol de eliminare, nici Amira și nici Selatin nu au părăsit competiția Puterea Dragostei, deoarece o altă concurentă a vrut să părăsească competiția deoarece trebuie să se întoarcă în țară la tatăl său care este bolnav.

Cristina Mihaela[Sursa foto: Captură YouTube]
 

Așadar, cea care a părăsit competiția duminică, a fost Andreea. Cristina Mihaela a citit mesajul ascuns în Cutia Pandorei.

„Dragi concurenți, așa cum v-am obișnuit, întotdeauna noi am ținut cont de prioritățile și nevoile voastre. Un alt concurent și-a exprimat dorința de a părăsi competiția din motive bine întemeiate. Deoarece propria familie are nevoie de sprijin, iar tatăl acestei persoane întâmpină probleme de sănătate, noi am hotărât să îi permitem să fie alături de cei dragi în aceste momente dificile.

Citeste si: Cu cine s-a afișat Codruț de la „Puterea Dragostei” când a ajuns în România. Cum va reacționa Alexandra

Numele persoanei ce și-a exprimat dorința de a merge acasă este Andreea.”, a anunțat Cristina Mihaela.

Andreea a părăsit competiția Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Andreea a izbucnit în lacrimi înainte de plecarea din casă

Îndrăgita concurentă, Andreea, a început să plângă și în același timp, ea a declarat că a luat o decizie definitivă și că nimic nu o mai poate face să se răzgândească. Andreea a subliniat că și neînțelegerile dintre ea și Romeo au convins-o să facă acest pas, având în vedere că relația lor a ajuns la final.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si