Momentele de cumpănă prin care a trecut Cristina Țopescu în ultima perioadă. Vezi ce a pățit la locul de muncă: „Se purtau urât cu ea”

Cristina Țopescu a întâmpinat probleme, în ultima perioadă, la locul de muncă. Monica Pop a dezvăluit prin ce trecea jurnalista, înainte de a muri, la Ministerul Sănătății. Medicul a declarat prin ce dificultăți a trecut prietena sa.

G.B., vineri 17 ianuarie 2020 , 10:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Medicul, Monica Pop, a povestit că în ultimii ani, fosta jurnalistă a primit o ofertă de colaborare pentru un proiect media, însă patronul nu a mai căutat-o. „Cristina fusese contactată anul trecut de un om din mass-media care i-a promis o colaborare, ea s-a bazat pe asta, renunțând la toate celelalte oferte pe care le avea, dar din păcate domnul respectiv nu a mai căutat-o”, a spus Monica Pop pentru fanatik.ro.

Citeste si: VIDEO | Cristina Țopescu, ultimul drum! Fosta jurnalistă va fi incinerată! Prietenii i-au făcut un tablou imens FOTO&VIDEO

Din luna noiembrie a anului trecut, Cristina Țopescu era consilier pe probleme de comunicare la Ministerul Sănătății. Însă, nici acolo, vedeta nu era apreciată și respectată. „La început când s-a dus la Ministerul Sănătății era foarte încântată, credea că într-adevăr a ajuns în sfârșit într-un loc în care putea să facă diferența. Dar a rămas dezamăgită. Au existat anumite persoane care s-au comportat urât cu ea. Nu am apreciat-o la adevărata sa valoare”, s-a confesat Monica Pop.

Momentele de cumpănă prin care a trecut Cristina Țopescu în ultima perioadă. Vezi ce a pățit la locul de muncă: „Se purtau urât cu ea”

Prietena Cristinei Țopescu, Monica Pop a ținut să precizeze că jurnalista era foarte dezamăgită de prieteni. „Au fost prieteni care, mă rog, oameni care nu s-au purtat așa cum se aștepta ea să se poarte. Întotdeauna se necăjea foarte tare: „De ce a făcut așa, de ce s-a purtat așa?” Sigur că oricine se necăjește în situația asta. Acum vorbim despre Cristina și ea așa era.

Momentele de cumpănă prin care a trecut Cristina Țopescu în ultima perioadă Vezi ce a pățit la locul de muncă: „Se purtau urât cu ea”

Avea și necazuri, de altfel. Nu erau mari. Ea era un om sănătos fizic. Știu foarte bine ce lua și de ce lua. Nu avea niciun fel de boală gravă și nu avea niciun fel de motiv să aibă vreo depresie din acest motiv. Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute”, a afirmat Monica Pop.

Medicul Monica Pop a transmis că nu era prima oară când jurnalista se izola. Pop spune că prietena sa, Cristina Țopescu se izola des de oameni și nu mai răspundea nici la telefon. Momentele de izolare țineau câte o săptămână, două, după spusele medicului.

Citeste si: Adevărul despre starea de sănătate a Cristinei Țopescu! ”Își făcuse analizele și un RMN”

„Nimeni nu se aștepta la deznodământul ăsta. Și când nu răspundea la telefon sau la mesaje s-a gândit cineva că nu mai e? Nici vorbă. Ea a făcut de multe ori lucruri de genul ăsta. Se retrăgea, o săptămână-două nu vorbea cu nimeni, iar în momentul în care se întâlnea cu prietenii era foarte drăguță și foarte sociabilă”, a mărturisit Monica Pop.

Citeste si: Dezvăluiri tulburătoare! Incredibil, ce a spus vecina despre felul în care arăta Cristina Țopescu moartă în casă! "Dormea că un bebeluș"

Trupul Cristinei Țopescu a fost incinerat, joi, în jurul orei 13, la Crematoriul din Vitan Bârzești. Familia și oamenii dragi jurnalistei au participat la ceremonia funerară.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si