Sâmbătă seara, la “Tu urmezi!”, va fi una marcată de o apariție specială,  a celei care este considerată una dintre cele mai frumoase voci ale României. În editia de sâmbătă, de la ora 23:00, la Kanal D, Monica Anghel aduce cu ea  o serie de întrebări interesante pentru unul dintre concurenții emisiunii "Tu urmezi!".

" Arăți extraordinar!", a întâmpinat-o Dan Negru, apreciind transformarea uluitoare a artistei.

Citește și: VIDEO. "De mine s-a ocupat o echipă alcătuită din trei persoane". Gabriel Oprea, convins că scandalul de plagiat a fost o comandă politică

Monica Anghel a împărtășit cu publicul că procesul său de slăbire s-a desfășurat în mod natural, frumos și sănătos, întinzându-se pe o perioadă de 6 ani. Această călătorie personală a fost marcată de determinare și încredere în echipa sa de medici de încredere, cu care a colaborat în mod constant pentru a-și atinge obiectivele.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Dan Negru: "Una dintre cele mai frumoase voci pe care România le-a avut vreodată!”

Monica Anghel, apariție de senzație sâmbătă, la “Tu urmezi!”

Se poate, cu conditia să fii determinat si să ai alături de tine medici de încredere cu care să te sfătuiești în permanență; am slăbit în mod natural, frumos, sănătos… acest lucru s-a întâmplat în 6 ani

de zile. Acest proces al meu a început în urmă cu 6 ani”,  povesteste Monica Anghel.

Recent, artista s-a înscris la cursuri de instruire în domeniul fitness-ului, nutriției și psihologiei nutriționale, dorind să se perfecționeze și să-și împărtășească cunoștințele acumulate.

Dan Negru: "Una dintre cele mai frumoase voci pe care România le-a avut vreodată!”

"De curând, m-am înscris si la niste cursuri foarte interesante: instructor de fitness, consultant nutritionist, consultant psihlogie nutritionala… M-am înscris la aceste cursuri pentru   că vreau să mă perfecționez si, la rândul meu, dacă cineva va avea nevoie de ajutorul meu, sa pot să-i vin în întâmpinare ”,

adaugă artista.

Citește și: VIDEO. Gabriel Oprea, declarații incendiare în cazul morții polițistului Bogdan Gigină. "A fost un accident ciudat, urmat de un incendiu ciudat. Am fost țintă politică"

Cu toate acestea, pasiunea pentru muzică și vocea ei uluitoare rămân aspecte definitorii ale carierei sale.  "Una dintre cele mai frumoase voci pe care Romania le-a avut vreodata- Monica Anghel!",  a concluzionat Dan Negru, anticipând o seară plină de emoție și surprize pentru telespectatori.

Nu ratați o noua editie a emisiunii plină de suprize, precum si  întâlnirea cu Monica Anghel la "Tu urmezi!", sâmbătă, de la ora 23:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si