Îndrăgita vedetă și-a intrat perfect în rolul patroanei de magazin Mia Teodorescu, un personaj spumos, generator de umor pe bandă rulantă. Este poreclită, nu întâmplător, în micuța comunitate de pe “Strada Speranței”, drept “Madam Goagăl”, pentru că ea le știe pe toate și este deținătoarea adevărurilor “absolute”.

Citeste si: ”Strada Speranței”- sâmbătă și duminică, la ora 20 00

În episodul de sâmbăta aceasta, personajul interpretat minunat de Monica Anghel prezintă o “radiografie” dură a realității economiei românești, într-un monolog memorabil.

În momentul în care Tamara, interpretată de Lia Sinchevici, își cere drepturile de angajat la magazinul familiei Teodorescu, doamna “Goagăl” izbucnește:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cătălina Grama, despre rolul din “Strada Speranței” "Am jucat multe fete de oraș, dar Denisa are ceva special..."

Te pomenești că nu îți convine salariul, Tamaro? Te pomenești că vrei și bonuri de masă, te pomenești că vrei și vouchere de vacanță? Dar unde te crezi, dragă, aici? Dar ce crezi că suntem noi? Firma de calculatoare? Suntem bancheri? Corporație? <Multinationalistă> din asta care nu plătește impozitele la stat, în schimb scoate tot profitul afară, peste granițe, Tamaro? Tu nu te uiți la televizor? Tu nu vezi ce se întâmplă

în lumea asta? Cu firmele astea care nu plătesc impozite, dar vor să fie Țara Românească fără hoți? Tu nu te uiți, dragă, la știri? De asta generațiile astea mai tinere sunteți cu pluta. Azi trebuie să fii informată, dragă!”, o mustrează verbal Mia pe Tamara.

Citeste si: Cătălina Grama-Jojo și Diana Dumitrescu, îndrăgitele vedete ale noului serial de comedie urbană “Strada Speranței”, mărturisiri în platoul Știrilor Kanal D

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si