Monica Pop, atac dur la adresa lui Nelu Tătaru. Ce li se ascunde românilor

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, a lansat un atac dur la adresa lui Nelu Tătaru, legat de declarațiile acestuia cu privire la rata de eroare a testelor de coronavirus.

Author: Mircea Pop vineri 31 iulie 2020 , 14:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Ceea ce a spus domnul ministru e absolut incredibil.

Pai, dacă la niște laboratoare din Vest procentul de testări false e de 30%, cum adică la noi e de doar 3%? Păi da cine suntem noi din punctul ăsta de vedere față de alte țări civilizate care au comunicat clar. E enorm acest procent.

Nu ne-am confruntat acum cu problema asta. Este o problemă de la început. Producătorii de teste au spus că rata de eroare e de 30 – 40%. Atunci nu ar fi mai normal să îi testăm de două ori în loc să îi diagnosticăm cu un test?

Monica Pop: ”Internăm oameni despre care nu știm sigur că sunt bolnavi”

Ajungem să internăm oameni despre care nu știm sigur că sunt bolnavi și se îmbolnăvesc acolo”, a spus Monica Pop. Medicul Monica Pop spune că testele pentru COVID-19 au un procent de eroare recunoscut: ”Procent de eroare recunoscut la teste! Şi nu semnificativ!

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: Monica Pop spune că doctorii sunt amenințați cu moartea ”Eu am făcut plângere la poliție”

Atunci, dacă pentru externare e nevoie de două teste negative succesiv, pentru confirmare de ce nu ar trebui tot două teste, pozitive succesiv, la 24 de ore interval? Nu aşa ar fi corect?

”Normal ar fi ca orice test pozitiv să fie repetat după 24 de ore”

Normal ar fi ca orice test pozitiv să fie repetat după 24 de ore. La acelaşi sau la alt laborator. Ar fi muuult mai corect şi muuult mai puţin costisitor. Şi s-ar elimina marea majoritate a erorilor! Altfel e risc pentru orice pozitiv ca testul să fie fals şi să fie internat de sănătos! Perfect pentru a se infecta în contact cu adevăraţii pacienţi!„, a scris medicul Monica Pop, miercuri, pe pagina de Facebook.

Citeste si: Monica Pop a răbufnit din nou: ”În niciun caz nu e obligatoriu...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si