Monica Pop, despre pandemia de COVID-19: „Nu trebuia ținut nimeni în casă..!"

Dr. Monica Pop a făcut mai multe precizări privind valul patru al pandemiei de COVID-19. Aceasta a afirmat că autoritățile au avut o strategie greșită la un moment dat, în opinia sa, în vederea gestionării situației epidemiologice din România, a declarat Monica Pop, la un post Tv.

Author: Alina Raducu luni 17 mai 2021 , 08:56

Monica Pop, despre pandemia de COVID-19: „Nu trebuia ținut nimeni în casă..!"
Monica Pop, despre pandemia de COVID-19: „Nu trebuia ținut nimeni în casă..!"[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ce spune Dr. Monica Pop despre cum a fost gestionată situația epidemiologică și dacă va mai exista un al patrulea val al pandemiei de COVID-19?

"Este dezideratul suprem să se stingă așa, știți foarte bine, eu de la început am spus că strategia a fost greșită, după părere mea.

Fără doar și poate, nu trebuia ținut nimeni în casă și încă o dată spun, inadmisibil și suntem singura țară care a ostracizat persoanele peste 65 de ani, atunci, în perioada respectivă, când avea dreptul să iasă din casă două ore.

Este o rușine pentru cum s-au comportat decidenții, din multe puncte de vedere și continuă", a precizat dr. Monica Pop, la Antena 3.

Monica Pop, despre pandemia de COVID-19: „Nu trebuia ținut nimeni în casă..!"
Monica Pop, despre pandemia de COVID-19: „Nu trebuia ținut nimeni în casă..!"[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, explicații în Parlament despre numărul real al deceselor COVID-19

Monica Pop a mai fost întrebată și dacă crede că vom avea un al patrulea val al pandemiei de COVID-19, însă aceasta a răspuns că speră să nu mai fie. "Dacă mai vine valul patru, înseamnă că tot ce am făcut până acum este zero", a mai adăugat Dr. Monica Pop.

Citeste si: Ministrul Educației anunță că toți elevii vor putea merge la școală după scăderea ratei de infectare sub 1 la mie

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si