Monica Pop e revoltată că românii sunt obsedați de coronavirus: „Sunt mulți alți pacienți, nu numai cei cu Covid 19. Nu e singura boală de pe pământ!”

Monica Pop nu e de acord cu închiderea cabinetelor stomatologice în timpul pandemiei de coronavirus.

Radu Constantin, marți 31 martie 2020 , 08:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Monica Pop nu e de acord cu închiderea cabinetelor stomatologic, măsură luată recent de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Celebrul medic oftalmolog nu e de acord cu această decizie. „Lasati policlinicile si cabinetele dentare sa functioneze! Sint multi alti pacienti în țara asta, nu numai cei cu Covid 19.

Nu e singura boală de pe pământ!”, a postat Monica Pop.

Citeste si: Medicul Adrian Streinu Cercel avertizează! Acesta este obiectul care ne poate îmbolnăvi cel mai ușor

Citeste si: Ordonanța Militară 4. Ai voie să îți duci soțul sau soția cu mașina la muncă? Răspunsul Poliției Române

Citeste si: Când se termină izolarea în România! Ce spune profesorul Streinu-Cercel

„Dacă nu se vrea sa-i pierdem, ei trebuie să aibă unde se adresa pentru consult si tratament. Cu masurile de rigoare. Si program adaptat! Cui foloseste inchiderea policlinicilor? De ce să fie supra-aglomerate Camerele de Garda ale spitalelor si UPU?!”, a continuat Monica Pop.( vezi ce alimente fortifică organismul în lupta cu coronavirusul, conform Monicăi Pop)

Monica Pop e revoltată că românii sunt obsedați de coronavirus: "Cui folosește închiderea policlinicilor?"

„La policlinici si cabinete sint medici, cu experienta. E mare nevoie de ei, acum mai mult decît oricînd! E RAZBOI!”, a încheiat managerul Spitalului de Oftalmologie București. “Dacă nici medicii dentisti nu sunt lăsați să lucreze. Ei au viziere și mănuși. Au dezinfectante, au sterilizare. Doamne fereste sa ai nevoie de tratament stomatologic!”, a replicat o amică a Monicăi Pop.

“Ne-au facut din profesionisti ,someri, cu tot cu angajati, laboratoare, tot! Suna urat dar este adevarat.

Stomatologia nu se ocupa doar de urgente, si alea in niste conditii foarte greu de respectat!”,   a postat un medic stomatolog.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si