Desigur, fiecare are un preferat şi îşi doreşte să-l vadă în finala show-ului, însă, în urmă cu scurt timp, un personaj din interiorul concursului care rulează la Kanal D şi-a spus părerea despre cine va câştiga, de fapt, “Exatlon”, sezonul 2.

Revenită în România din Republica Dominicană, Monica Roşu a oferit un interviu despre culisele show-ului şi, la un moment dat, fosta concurentă de la “Exatlon” a spus cine crede ea că va câştiga acest

sezon. Deşi a luptat alături de echipa “Faimoşilor”, bruneta a spus că participanţii “Războinici” sunt mai buni şi că premiul cel mare va ajunge la unul dintre aceştia.

“Cred că unul din băieţii de la «Războinici» va câştiga «Exatlon». Îi văd în finală pe Alin şi pe Iulian. Au tras foarte mult în acest concurs, şi-au dorit, au avut ambiţie. Oricare dintre ei ar ajunge campion, cred că merită lucrul ăsta. Până la urmă trebuie să demonstrezi pe traseu de ceea ce eşti în stare”, a declarat Monica Roşu în cadrul unui interviu, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fosta concurentă a show-ului filmat în Republica Dominicană a mai dezvăluit că nu regretă că s-a înscris la “Exatlon”; în plus, fosta gimnastă a subliniat că, în cazul în care ar exista o ediţie “all stars”, ar vrea să participe.

“Acum, că m-am întors acasă, aş vrea să diger tot ce s-a întâmplat acolo. Pe viitor, probabil că aş spune da. Depinde de ce se va întâmpla sau în ce va consta noua emisiune.

Îmi plac provocările. Nu regret că am acceptat (n.r: partciparea la «Exatlon») pentru că aveam nevoie de această provocare. Am fost un om de sport, am iubit adrenalina, am iubit competiţia şi am iubit echipa. Şi cred că lucrurile astea m-au făcut să merg la Exatlon pentru că mi-am dorit să am parte din nou de echipă!”, a mai spus Monica Roşu.

Vă reamintim că Monica Roşu a plecat de la “Exatlon” din cauza unor probleme medicale, fără să mai participe la duelul în care era nominalizată alături de Mădălina Predoi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si