Mormantul regretatei Ionela Prodan  a costat 15.000 de euro. Locul de veci este din granit.
Life

Mormantul regretatei Ionela Prodan a costat 15.000 de euro. Locul de veci este din granit.

Lili Lascar
20 apr 2018

Cat a costat mormantul regretatei Ionela Prodan? Locul de veci este din granit.

Cantareata a fost condusa pe ultimul drum, in urma cu doua zile, de familie, de prieteni, de colegi, dar si de sute de admiratori care au vrut sa o aplaude pentru ultima oara.

Printre cei care au mers sa-si ia "adio" de la marea doamna a muzicii folclorice romanesti s-au numarat Ilie Nastase, Gigi Becali, Mihai Stoichita, Meme Stoica, Ecaterina Andronescu, Codrin Stefanescu, Gheorghe Turda, Printesa Lia, Cornelia Catanga si sotul ei, Aurel Padureanu, dar si cea mai buna prietena a regretatei soliste, Elena Merisoreanu.

Citeste si: Si-a presimiti oare sfarsitul? Cu un an inainte sa moara, Ionela Prodan a mers in casa primarului din Dabuleni si i-a cerut ASTA! Nici pana acum dorinta nu i-a fost indeplinita

Citeste si: Doliu in muzica populara romaneasca! A murit in ziua in care Ionela Prodan a fost inmormantata. Irina Loghin si Sofia Vicoveanca sunt devastate

Mormantul artistei, din cimitirul Bellu, este demn de o personalitate iubita cum a fost Ionela Prodan. Familia marii cantarete nu s-a uitat la bani, locul de veci din granit costand nici mai mult, nici mai putin de 15.000 de euro. Anamaria Prodan si sora ei, Anca, au investit o suma substantiala in funeraliile mamei lor, doar pomana costand cateva mii de euro.

Ionela Prodan s-a stins lunea trecuta, la ora noua, dupa ce s-a luptat cu toate fortele cu o afectiune crunta. Marea cantareata a fost diagnosticata cu cancer pancreatic si, in ciuda tratamentelor revolutionare la care a avut acces, organismul ei a cedat. Fiica ei, Anamaria Prodan, a tinut-o de mana pana in ultimul moment si a auzit-o cum i-a spus, cu ultimele puteri "Te iubesc".

 

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook