"Atunci cand un om devine bogat, vrea sa devina si faimos. De aceea am preluat Steaua. si am devenit faimos" a declarat Gigi Becali pentru publicatia americana.

Gigi Becali a vorbit pentru un post de televiziune, despre interviul pe care l-a acordat pentru New York Times.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Latifundiarul a dezvaluit care a fost motivul pentru care a refuzat afacerea fabuloasa pe care i-a propus-o Donald Trump in urma cu mai multi ani.
Donald Trump- un magnat al imobiliarelor- isi dorea sa ridice doua cladiri de birouri pe un teren aflat in proprietatea lui Gigi Becali:

"Au venit oamenii lui aici, la Palat, si mi-au spus ca vrea sa faca doua turnuri inalte. M-a invitat la Atlantic City. Daca ma duc, o sa-mi intoarca vizita. Ei vin cu banii, eu vin cu terenurile. Am zis ca vreau sa vad daca ne dau voie sa le facem atat de inalte (40-50 etaje). Ei vor ca turnurile sa se numeasca Becali-Trump", dezvaluia Gigi Becali in urma cu noua ani.

Investitia ar fi fost de aproximativ doua miliarde de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si