Justin Bieber este marele câștigător al premiilor MTV Europe Music Awards. Cântărețul a plecat acasă cu cu trofeul pentru "artistul anului. Gala s-a desfăşurat în această noapte la New York.

Olivia Rodrigo a cucerit trei trofee MTV

Cântăreața în vârstă de 18 ani a primit, între altele, premiul pentru "cântecul anului", anunţat de Jennifer Lopez. Titlul de "artist al anului" i-a fost acordat lui Justin Bieber, care a și cântat.

Trofeul i-a fost înmânat de veterana muzicii pop, Cindy Lauper, care a ţinut mai întâi un discurs mult aplaudat în apărarea drepturilor femeilor.

Trupa Foo Fighters a câștigat primul Global Icon Award, John Mayer bifând în categoria Cea Mai Bună Piesă Rock. A fost premiată și Billie Eilish, pentru piesa ”Your Power”, dar și grupul K-Pop BTS, pentru "Butter".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Andra Volos de la "Puterea Dragostei", apariție incendiară pe plajă. Fotografii provocatoare cu frumoasa șatenă

Madonna, ținută provocatoare ca întotdeauna

Ea a adus un omagiu postului MTV care împlineşte 40 de ani.

BTS, Billie Eilish şi gazda ceremoniei, Doja Cat, se numără de asemenea printre laureaţi.

Cei mai iubiți artiști din muzica pop, dance, hip-hop, R&B, rock și alternative au fost premiați în cadrul galei MTV VMA 2021. 

Gala MTV VMA 2021 a avut loc pe 12 septembrie, la Barclays Center din Brooklyn. Evenimentul a fost prezentat de Doja Cat.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii rock. A murit Dusty Hill, basistul trupei ZZ Top


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si