Cosmeticiana Laudiane Fernandes, de 42 de ani, din Alagoeas, Brazilia, s-a născut cu un hemangiom- o problemă medicală care constă în acumularea de vase mici de sânge care formează cheaguri sub piele, în nas, scalp și în jurul ochilor.

Citeste si: Româncă ucisă cu sânge rece în Italia. Cu ce l-a refuzat aceasta pe criminal

Laudiane a fost diagnosticată la vârsta de 16 ani cu această complicație medicală și a suferit de atunci opt intervenții chirurgicale, inclusiv una pentru a-i scoate un hemangiom din nas care cauza

sângerări frecvente.

Operația a implicat tăierea în piele a nasului și remodelarea completă. Cu toate acestea, pielea reparată s-a infectat, iar nasul femeii și-a schimbat aspectul total. Pentru a-i "repara" nasul, medicii au trebuit să efectueze o "altoire" a pielii folosind părți din interiorul obrazului ei. De asemenea, i-au fost prelevate bucăți de piele de pe piept.

Laudiane Fernandes, în vârstă de 42 de ani, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală reconstructivă pe nas, după ce medicii i-au îndepărtat o bucată de vase de sânge sub piele.

Operație de 5 ore, după o spitalizare de trei luni 

După ultima operație, brazilianca a spus: „După cinci ore, procesul a fost complet și, deși m-am simțit fericit că nasul meu era în sfârșit din nou întreg, am fost tristă de aspectul meu și de toate cicatricile cu care rămăsesem. După trei luni, am ajuns din nou în afara spitalului, după ce medicii s-au asigurat că translantul de piele nu a fost respins".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie în sportul românesc. Fost campion la Dinamo a murit la doar 23 de ani

Copilărie traumatizantă pentru Laudiane Fernandes 

Laudiane Fernandes își amintește traumele prin care a trecut în copilărie, mai ales din cauza colegilor răutăcioși de la școală, dar și a grijilor financiare pe care și le făceau părinții ei.

„Îmi amintesc că mi-au lipsit prietenii la școală, m-am jucat mai mult singură și am început să mă lupt să nu cedez psihic. Mama mea obișnuia să plângă și să-și facă griji că nu vom avea suficienți bani pentru a-mi acoperi financiar toate operațiile și mă simțeam deprimată aproape în fiecare zi", povestește Laudiane.

„Odată ce m-am întors la școală, am început să primesc comentarii de la colegii mei, de genul „Cum te descurci Pinocchio?” sau „Arăți ca un extraterestru cu nasul acela”. Toate aceste răutăți venite din jur i-au rănit sentimentele, iar agresiunea lor constantă a avut un efect negativ asupra vieții sale.

"Cu toate astea, am învățat să fiu puternică și curajoasă, deoarece nu aveam altă opțiune și dacă oamenii nu puteau accepta că arăt diferit, atunci am înțeles că au ei o problemă, sunt nemulțumiți de ei înșiși", spune acum femeia.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Pe lângă problemele cu oamenii, Laudiane avea și sângerări nazale severe și convulsii în copilărie, care s-au înrăutățit până la punctul în care ea ajungea internată în mod regulat la spital, potrivit The Sun

Ce este hemangiomul

Un hemangiom este o colecție de vase de sânge mici care formează cheaguri sub piele. Cea mai frecventă formă este hemangiomul infantil, cunoscut și sub denumirea de „semn de căpșuni”, cel mai frecvent observat pe piele la naștere sau în primele săptămâni de viață.

Problemele cauzate de acest hemangiom nu sunt întotdeauna severe. Cheagurile de sânge par dureroase, dar de obicei nu cauzează niciun disconfort. După o scurtă perioadă de creștere rapidă, adesea hemangiomul se micșorează singur, fără tratament. Complicațiile sunt foarte rare, potrivit medicilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si