Mureş: Poliţist local, agresat de un bărbat care nu a vrut să prezinte motivul pentru care se află pe stradă

Un poliţist local din judeţul Mureş a fost agresat de un bărbat pe care îl oprise pentru a-i prezenta declaraţia pe propria răspundere şi motivul pentru care se află pe stradă, aşa cum prevede Ordonanţa militară numărul 3.

M.A., joi 26 martie 2020 , 18:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Agresorul a fost arestat

Bărbatul respectiv l-a înjurat pe agent, iar apoi l-a lovit cu pumnul în faţă, victima având nevoie de aproximativ nouă zile de îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş fac cercetări într-un dosar de ultraj.

Citeste si: Guvernul dezbate OUG privind amânarea ratelor, cu până la 9 luni

Anchetatorii au stabilit că pe data de 25 martie, un poliţist local, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiind echipat în uniformă, i-a solicitat unui bărbat să îi prezinte declaraţia pe propria răspundere prevăzută de Ordonanţa militară nr. 3 din 2020 emisă de MAI şi să îi comunice motivul deplasării pe stradă. În acel moment bărbatul a devenit agresiv i-a adresat injurii poliţistului şi l-a lovit cu pumnul, acesta căzând la pământ.

Citeste si: Prinţul Albert, infectat cu covid-19, detalii despre contaminarea prințului Charles

“În urma actelor de agresiune fizică persoana vătămată prezintă leziuni traumatice cauzate prin lovire directă, repetată cu un corp dur, contondent, necesitând pentru vindecare 8 - 9 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul se sustrage de la urmărirea penală încercând să îngreuneze cercetările în această cauză”, se arată în comunicat.

Citeste si: Adrian Streinu Cercel lămurește situația testărilor în București: "Doar 10.514 persoane trebuie să fie evaluate."

Pe numele agresorului, Judecătoria Luduş a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si