Musaca de cartofi cu cașcaval. Ingrediente (9 porții):

  • 800 g carne tocată amestec
  • 100 ml suc de roșii
  • 400 g brânză telemea
  • 100 g unt
  • 200 ml lapte
  • 100 g cașcaval
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper

Musaca de cartofi cu cașcaval.

Mod de preparare:

Se toacă cepele mărunt și se prăjesc în 4 linguri de ulei. Se adaugă carnea tocată, sare și piper după gust și se toarnă sucul de roșii. Se lasă pe foc mic, amestecând des, până se pătrunde carnea și scade.

Musaca de cartofi cu cașcaval

Citeste si: Cartofi la cuptor. Rețeta perfectă: Crocanți la exterior și foarte pufoși la interior

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Se curăță cartofii și se fierb. Se scot din apă, se pasează și se freacă cu untul și laptele.

Citeste si: Vinete la congelator pentru iarnă. Greșeala pe care majoritatea gospodinelor o fac

Musaca de cartofi cu cașcaval

Musaca de cartofi cu cașcaval. La final se adaugă brânza rasă. Se montează musacaua. Se unge cu unt o tavă întinsă. Se întinde o treime din cantitatea de carne și se acoperă cu o treime din cantitatea de piure.

Se repetă operația de încă două ori, păstrând proporțiile. Deasupra va fi un strat de piure, pe care se presară puțin cașcaval ras. Se coace 20 minute la foc moderat.

Sursa: bzi.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si