Cartofi la cuptor. Rețeta perfectă: Crocanți la exterior și foarte pufoși la interior

Cartofi la cuptor. Acești cartofi sunt perfect copți – sunt crocanți la exterior și foarte pufoși la interior. Așadar, dacă vrei o garnitură simplă care să meargă la orice mâncare, încearcă această rețetă pentru cei mai buni cartofi la cuptor. Cartofii copți sunt delicioși cu carne de pui sau cu friptură de porc.

R.B., marți 22 octombrie 2019 , 09:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

    Cartofi la cuptor. Ingrediente:

    900 g cartofi albi, tăiați în două sau în patru
    3 linguri ulei de măsline

    Citeste si: Friptură cu cartofi prăjiţi - combinaţia care îţi distruge sănătatea! Avertismentul doctorilor

    Cartofi la cuptor

    1 lingură ierburi aromatice tocate (rozmarin și cimbru)
    1 linguriță sare grunjoasă
    1 linguriță usturoi pudră
    35 g parmezan ras

    Cartofi la cuptor. Mod de preparare:

    Preîncălzești cuptorul la foc potrivit. Combini într-un bol mic ierburile aromatice, sarea, usturoiul și parmezanul, apoi dai deoparte amestecul. Așezi cartofii tăiați într-un bol mare și îi stropeșți cu ulei de măsline. Îi amesteci bine, ca să se acopere. Presari amestecul de condimente și mai amesteci o dată cartofii, ca să fie complet acoperiți. Îi așezi într-o tavă de copt nu foarte adâncă, iar dacă ți-au mai rămas condimente în bolul mic, le pui acum.

    Cartofi la cuptor

    Citeste si: Piure de cartofi. Rețeta pentru cel mai delicios piure. Secretul marilor bucătari. Două ingrdiente fac diferența

    Dai tava la cuptor 20-30 de minute, în funcție de cât de mari sunt cartofii, până când aceștia se înmoaie. Servești imediat cei mai buni cartofi la cuptor, ca garnitură.

    Sursa: bzi.ro

     

    Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
    Te-ar putea interesa si