N-o sa iti vina sa crezi unde este toaleta celor care stau in "cotetul" Exatlon! Radu, fostul razboinic, a spus adevarul fara menajamente

Radu Frandes a fost invitat la TEO Show, in cadrul rubricii "Test de vedeta", si a vorbit despre detaliile mai putin vizibile de la EXATLON.

A.S., vineri 09 martie 2018 , 16:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In cadrul emisiilor EXATLON, nu au fost prezentate niciodata in detaliu conditiile in care locuiesc concurentii celor doua echipe, dar multi s-au intrebat unde merg la toaleta sau unde se spala acestia, mai ales cei care locuiesc in infamul "cotet".

La "Test de vedeta", Radu a dezvaluit misterul. Concurentii care locuiesc in "cotet" au o toaleta empirica, sapata in pamant, chiar in spatele "cotetului". 

Totusi, din cauza proximitatii toaletei, acestia au ales sa nu o foloseasca pentru a evita mirosurile neplacute. "Dormeam, practic, cu capul la toaleta", a justitifcat Radu alegerea. In schimb, concurentii preferau sa mearga in padure pentru nevoile fiziologice.

Concurentii se spala in ocean si nu au primit voie sa aduca cu ei sapun sau sampon, doar periuta de dinti si pasta de dinti! 

Sursa: kanald.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si