O crimă oribilă a îngrozit o țară întreagă. Natalie McNally, de 32 de ani, care era însărcinată în 15 săptămâni, când a fost înjunghiată în casa ei din Lurgan, Irlanda de Nord, pe 18 decembrie.

Citește și: A intrat peste o femeie imobilizată la pat, a udat-o și a lăsat-o în ger. Întâmplare halucinantă pentru o porțiune de pământ

Ucigașul lui Natalie nu merită să fie numit o persoană, ci este un „monstru absolut”, a spus fratele ei, potrivit Belfast Live. Fratele a mai spus că el și familia tinerei nu se vor odihni până când ucigașul ei se va confrunta cu justiția.

Citește și: VIDEO. Românul care a ucis-o pe milionara de 71 de ani s-a filmat dansând cu iubita Maria Amariucăi în casa victimei

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat și acuzat, joi 2 februarie, de uciderea lui Natalie McNally, a declarat Serviciul de Poliție din Irlanda de Nord (PSNI).

În afara muzicii, Natalie avea o mare dragoste pentru sport și pentru animale

Revoltă în orașul unde Natalie a fost ucisă în propria casă

Detectivii care investighează uciderea tineri mămici au urmărit peste 4.000 de ore de filmări CCTV înainte să treacă la arestarea suspectului.

În cursul acestui weekend, peste 1.000 de oameni au cerut pedepsirea criminalului. Ei s-au adunat la un miting în memoria femeii, la Lurgan Park.

Mulți dintre cei prezenți purtau pancarte pe care scria: „Dreptate pentru Natalie” și: „Era doar acasă”, în timp ce alții purtau haine roz sau albastre în memoria viitoarei mame.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Era încântată să devină mamă pentru prima dată"

Familia lui Natalie a spus că tânăra și-ar fi numit copilul Dean dacă ar fi fost băiat, dar din păcate ea a murit cu doar câteva zile înainte de o programare cu ultrasunete, care ar fi confirmat acest lucru.

Citește și: Pamela a fost ucisă cu sânge rece la doar 18 ani. Mama ei a purtat un tricou cu scena crimei în fața judecătorilor

„Natalie a fost o persoană remarcabilă. De la vârsta de trei ani a trăit cu un diabet de tip 1. Ea rămâne un model al tăriei de caracter pentru toți cei care nu se lasă învinși de boală să lupte pentru ce își doresc în viață", a mai spus fratele tinerei.

„Era încântată să devină mamă pentru prima dată. Pentru orice tânăr care trăiește cu diabet în Irlanda de Nord, Natalie este o inspirație ideală”, a completat el. 

natalie irlanda

Natalie era îndrăgostită de formația rock Killers

Natalie era îndrăgostită de formația rock Killers „Mi-a trimis un mesaj cu câteva zile înainte de a muri dacă voiam să merg cu ea la concertul Killers în septembrie. A vrut să-i aducă și pe mama și pe tata, pentru că îi iubea”, povestește fratele ei.

În afara muzicii, Natalie avea o mare dragoste pentru sport, pentru munca ei în marketing, pentru activismul comunitar și pentru animale.

În afara muzicii, Natalie avea o mare dragoste pentru sport și pentru animale

Un Youtuber, suspectul principal în uciderea tinerei Natalie

Stephen McCullagh a fost arestat inițial pe 19 decembrie, dar a fost eliberat și exclus ca suspect după ce a prezentat un alibi aparent imbatabil. El a fost arestat din nou pe 31 ianuarie.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În timpul unei audieri preventive care a durat aproape o oră, instanța l-a audiat pe McCullagh, care are un canal YouTube și care ar fi organizat o transmisie în direct în noaptea crimei, cu imagini care păreau să-l arate jucând jocul video Grand Theft Auto timp de șase ore.

Suspectul principal spune că era într-o transmisiune live pe YouTube când a avut loc crima

Un detectiv senior a declarat instanței că o examinare tehnică extinsă a dispozitivelor sale de către experții cibernetici a indicat că filmările au fost preînregistrate și redate ca și cum ar fi fost live.

Inspectorul șef Neil McGuinness a precizat că în filmare McCullagh le spune celor 37.000 de abonați ai săi că nu poate interacționa în direct cu ei din cauza unor probleme tehnice.

Polițistul i-a spus judecătorului districtual că, deși McCullagh neagă implicarea în uciderea lui Natalie McNally, el a recunoscut în audierile cu poliția că pretinsul flux live a fost preînregistrat de el cu câteva zile mai devreme.

„La încheierea procesului de interviu aseară sau devreme în această dimineață, după consultarea reprezentantului său legal, domnul McCullagh ne-a dat în esență o declarație scrisă și, în acea declarație scrisă, a acceptat că acel flux live nu a fost live, ci a fost de fapt înregistrat de el în perioada 13-14 decembrie și că l-a transmis în flux în noaptea de duminică, 18 decembrie”, a spus el instanței. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si