Nataşa Raab nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia actriţei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol!

Prietenii au aflat că Nataşa Raab nu scapă de blestemul bolilor nemiloase.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan vineri 18 ianuarie 2019 , 17:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că Nataşa Raab nu scapă de blestemul bolilor nemiloase. Actriţa, care o întruchipează pe "Coana Chiva" într-o reclamă la produse lactate, trăieşte un coşmar care nu se mai termină. Zilele trecute, ea şi-a anunţat amicii:  “Dragii mei prieteni, amici si colegi, am mari încercări şi nu ştiu încotro s-o apuc.

Fratele meu are o boală şi eu nu pot să fac nimic. S-au adunat toate. Eu, mama şi frate-meu. O, Doamne, dă-mi putere! Rugaţi-vă pentru Cristian-Mugurel, are doar 53 de ani!"

Nataşa Raab nu scapă de blestemul bolilor nemiloase: "A u fost şi momente în care am fost disperată"

Nataşa Raab a avut cancer uterin în tinereţe şi a trebuit să faca histerectomie, operaţia şi tratamentul de după  ajutând-o să învingă boala.  „Am avut un moment în care mi s-a spus că am o boala incurabilă şi eu... Eu am tratat-o ca pe o bătătură. Sigur, au fost şi momente în care am fost disperată, dar am avut parte de soţul meu care a fost mereu alături de mine”, a mărturisit actriţa într-un interviu.

Nataşa Raab nu scapă de blestemul bolilor nemiloase. Soţul ei a avut cancer la vezica urinară

Din păcate, Nataşa Raab nu scapă de blestemul bolilor nemiloase. Acum trei ani, şi sotul ei, medicul chirug Val Guţul, a descoperit că are un cancer la vezica urinară.  “Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l “prosteşti” să facă ce vrei tu. El spune că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Dar să sperăm că, dacă-şi face tratamentul, va fi bine”, spunea actriţa intr-un interviu. Până la urmă, după mai multe tratamente, soţul Nataşei Raab s-a vindecat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si