Nationala de handbal feminin si-a aflat adversarele de la Campionatul European! Vom juca impotriva Norvegiei, Germaniei si Cehiei
Sport

Nationala de handbal feminin si-a aflat adversarele de la Campionatul European! Vom juca impotriva Norvegiei, Germaniei si Cehiei

Matei Vaihan
13 iun 2018

Naţionala de handbal a României si-a aflat, ieri, adversarele pe care le va intalni la Campionatul European din Franta, de la sfarsitul anului 2018.

“Tricolorele” vor evolua in orasul Brest si vor infrunta reprezentativele Norvegiei, Germaniei şi Cehiei. Competitia va debuta la data 29 noiembrie si se va incheia pe 16 decembrie, iar componenta celor patru grupe este urmatoarea: Grupa A (Nantes) : Danemarca, Serbia, Suedia, Polonia. Grupa B (Nancy) : Franţa, Muntenegru, Rusia, Slovenia, Grupa C (Montbeliard): Ungaria, Spania, Olanda, Croaţia, Grupa D (Brest): Norvegia, Romania, Germania, Cehia.

Nationala antrenata de spaniolul Ambros Martin si condusa in teren de Cristina Neagu va avea ocazia să-şi ia revanşa în faţa Cehiei, după dureroasa înfrângere suferită anul trecut, în optimile de finală ale Campionatului Mondial (scor 27-28). La Europene, naţionala feminină de handbal a României a obţinut cea mai bună performanţă în 2010. La turneul gazduit de Danemarca şi Norvegia, „tricolorele” au câştigat medalia de bronz, după ce au trecut de daneze în finala mică, scor 16-15.


 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook