NEAM UNIT | Alin Căprilă şi-a urmărit planul de suflet, acela de a construi o afacere de succes în România

A muncit în agricultură şi în construcţii în Anglia, dar mereu şi-a urmărit planul de suflet. Acela de a construi o afacere de succes în România. Vorbim despre Alin, un tânăr fermier care a transformat vechiul CAP dintr-un sat din Călăraşi într-o fermă modernă. Ne-o prezintă chiar el, iar povestea pe larg o urmăriţi duminică, în campania Ştirilor Kanal D "Neam Unit"!

Author: K.B. duminică 01 decembrie 2019 , 19:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alin Căprilă ne plimbă prin ferma sa din Coconi, judeţul Călăraşi. Pe scheletul unui fost CAP gata să cadă, a ridicat o afacere de succes care se extinde de la o zi la alta. A pornit de la munca de jos, în Marea Britanie

Citeste si: NEAM UNIT| Povestea unui italian care a ajuns să iubească România

Citeste si: Gestul emoționant făcut de un militar înaintea paradei de 1 Decembrie. Avem cele mai emoționante imagini! Ce nu s-a văzut la televizor!

Alin şi-a construit singur drumul în viaţă şi a ştiut mereu ce are de făcut. La Coconi a construit o fermă cu vaci din rasa Aberdeen Angus. Pentru Alin, zootehnia se împacă de minune cu munca pământului. Dar chipul i se luminează cu adevărat când ne arată vacile şi taurii din ferma sa.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu și-a prezentat cei trei copii de Ziua Națională: ”Să ne iubim, să credem în noi!” FOTO

Ştie totul despre fiecare exemplar în parte şi urmăreşte atent evoluţia lor. Carnea vacilor din rasa Aberdeen Angus este servită în cele mai scumpe restaurante din lume. În lipsa mai multor ferme de acest fel, importăm carnea, iar asta înseamnă că banii noştri pleacă din ţară. Alin e hotărât să schimbe ceva. Ferma va câştiga, în viitor, un abator şi un magazin de desfacere, aşa că se vor creea noi locuri de muncă. Asta, în ciuda piedicilor care apar la tot pasul.
Cea mai mare parte a timpului şi-o petrece la fermă. Dar asta nu-l împiedică să meargă mai departe! Mereu cu zâmbetul pe buze!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si