NEAM UNIT | Povestea lui ”Schwarzenegger” de România

Ziua veghează la siguranţa oamenilor şi are grijă să-i pedepsească pe cei care încalcă legea. Seara, în schimb, se antrenează cu greutăţi şi câştigă medalii care fac ţara mândră. Vorbim despre un poliţist rutier din Craiova, pe care pasiunea pentru culturism şi fitness l-a transformat în  ”Schwarzenegger” de România. La aproape 50 de ani, campionul naţional întoarce toate privirile şi îi motivează chiar şi pe cei mai comozi sa se apuce de sport.

Author: K.B. duminică 01 decembrie 2019 , 19:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Înalt, cu un corp six pack de invidiat şi încărcat de medalii. Aşa arată Florentin Corbeanu, agentul şef la poliţia rutieră din Craiova, care, în mai puţin de o lună, a devenit campion naţional la fitness şi culturism, pt categoria 45-49 de ani.
Bărbatul este poliţist de peste două decenii, însă încă din adolescenţă face sport de performanţă. 

Citeste si: Un solist de muzică populară a încercat să se sinucidă în camera de hotel

Citeste si: Ce s-a ales de agenții de poliție bătuți de un clan de rromi din Vâlcea

O zi obişnuită din viaţa sa începe la muncă, pe teren, unde are parte de adrenalină. 
Intr-o saptamana normala, Florentin dirijează traficul rutier, participă la misiuni de urmărire şi dă amenzi celor care încalcă legea. 

Seara, în schimb, îşi schimbă uniforma de poliţist cu echipamentul sportiv şi intră în a doua sa casă- sala de fitness. 
Aici au loc antrenamentele intense pentru toate grupele de muşchi, şi tot aici campionul s-a pregătit pentru concursurile de culturism. 

Citeste si: Gestul emoționant făcut de un militar înaintea paradei de 1 Decembrie. Avem cele mai emoționante imagini! Ce nu s-a văzut la televizor!

Aici au loc antrenamentele intense pentru toate grupele de muşchi, şi tot aici campionul s-a pregătit pentru concursurile de culturism. 
După ce a cucerit toate concursurile în ţară, poliţistul vrea să câştige și medaliile internaţionale. Aşa că se pregăteşte intens pentru campionatul mondial din Spania care va avea loc peste câteva zile. Pentru asta însă şi dieta campionului este mai strictă. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si