Nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie: "Vreau să fac Academia"

Acum 5 ani, când finalistul Exatlon 2 era fotbalist în Germania, nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie.

Matei Vaihan, miercuri 19 decembrie 2018 , 20:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În 2013, nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie. Atunci, finalistul Exatlon 2 juca fotbal pentru echipa germană de amatori VfR Wenings.  “Alin Andronic a ales calea Germaniei şi e mulţumit de turnura vieţii sale. Joacă în ligile inferioare dar se află într-o comunitate în adevăratul sens al cuvântului şi plănuieşte să se facă ofiţer de poliţie”, scria Pro Sport despre Alin Andronic.

Nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie: "Î i plătesc inclusiv cazarea şi un curs de germană"

“Cei din Wenings i-au propus lui Alin să fie chiar profesor în localitate dar limba a fost un impediment. Acum, timişoreanul e sprijinit de stat pentru a ajunge poliţist, nemţii îi plătesc inclusiv cazarea şi un curs de germană pentru a urma Academia de Poliţie. În acest caz, cetăţenia română e un avantaj, motivele nu sunt măgulitoare din păcate…”, mai dezvăluia ziarul de sport.

Nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie: "Ei m-au verificat şi mă vor"

E clar că nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie.  “Eu am venit cu gândul să şi lucrez.

Până acum mai lucram în weekend dar de acum o să încep un curs de germană sponsorizat de stat, pentru că am fost la Poliţie şi vreau să fac Academia. Ei m-au verificat şi mă vor. Un avantaj e că sunt mulţi români care fac probleme în Germania şi eu vorbesc şi engleza. De acolo s-a mers mai departe şi primesc cursul plătit de stat şi bani de chirie şi de trăit, tot de la stat, ca sa învăţ, şi anul viitor o să mă înscriu la Poliţie”, a declarat Andronic.
Până la urmă, el a ales să studieze Economia la o universitate din Frankfurt.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si