Nenorocirea de la Neamț s-ar putea repeta în cazul podului de la Corbu

Șoferii care sunt nevoiți să traverseze podul de la Corbu spun că se tem să nu ajungă peste tren.

Author: Diana Puiu miercuri 20 iulie 2022 , 21:45

 Nenorocirea de la Neamț s-ar putea repeta în cazul podului de la Corbu

Nenorocirea de la Neamț s-ar putea repeta în cazul podului de la Corbu

[Sursa foto: Captura Video]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Podul de la Corbu a devenit o adevărată bombă cu ceas pentru toți cei care sunt nevoiți să îl traverseze cu mașina sau pe jos.

Autoritățile dau vina pe legile care nu sunt în favoarea lor.
Construcția leagă Năvodari de Corbu, podul există, dar proprietarul nu se găsește, iar autoritățile din cele două localități pasează de fiecare dată responsabilitatea de la una la alta.

Citeste si: VIDEO- Podul prăbușit din Neamț. Premierul Ciucă cere tragerea la răspundere a celor vinovaţi

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții! Vestea emoționantă pe care au dat-o- wowbiz.ro

Bucățile de asfalt se desprind până la scheletul de fier, semn că podul a mai fost cârpit de câteva ori, dar niciodată cu rezultat. Găurile sunt atât de mari încât un picior intră până la genunchi, iar sub el se poate vedea cu ușurință trenul.

"E un dezastru podul! Eu sper că cineva va fi tras la răspundere, în cazul în care se întâmplă ceva. Bănuiesc că cei în cauză sunt conştienţi că or să fie daţi în judecată.", spune un șofer.

Citeste si: Șoc- pod abia modernizat, prăbușit în râu

"Sunt nişte viduri legislative pe care acum, bazându-ne şi fiind conştienţi de răbdarea tuturor participanţilor la trafic, încercăm să le îndreptăm. Podul nu se rupe în două. După cum cred că ştiţi, există o e xpertiză comandată de către Consiliul Judeţean, expertiză care a avut, ca şi răspuns final, faptul că structura acestui pod, Structura de rezistenţă a acestui pod nu este sub nicio formă afectată. Asta înseamnă că nu se rupe acel pod, nu se rupe în două. Sunt, într-adevăr, probleme pe care le-am văzut cu toţii şi le cunoaştem cu toţii, probleme legate de covorul asfaltic.", adaugă Stelian Gima, vicepreședinte CJ Constanţa.

Citeste si: VIDEO- Un pod s-a prăbușit în județul Vrancea din cauza ploilor din ultimele zile


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si