Nepoata din Australia a lui Radu Beligan a venit în România! Motivul emoţionant pentru care tânără, însoţită de soţ, şi-a vizitat rudele

Dana este una dintre cele două nepoate din Australia ale regretatului actor Radu Beligan.

Webeditor: Mihai Dragan Author: C.L. luni 07 ianuarie 2019 , 18:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marele actor Radu Beligan, plecat dintre noi pe 20 iulie 2016, a avut patru copii. Fata cea mare, Anamaria Beligan este stabilită de la începutul anilor '80 în Australia şi a devenit între timp o apreciată scriitoare.  Anamaria are două fete, Katarina şi Dana, ultima fiind o tânără foarte talentată în arta fotografică.

Anamaria Beligan, alaturi de Dana si de sotul ei

În decembrie 2018, cu ocazia centenarului naşterii lui Radu Beligan, Anamaria Beligan, alături de Dana şi de soţul acesteia, a fost în România.

Nepoata lui Radu Beligan

 

 

Nepoata lui Radu Beligan a venit în România la evenimentele centenarului actorului

A fost un moment emoţionant pentru Dana, nepoata lui Radu Beligan nereuşind să ajungă la înmormântarea actorului în vara lui 2016. Dana şi soţul ei, James, care este la rândul lui un talentat  fotograf, sunt şi activişti cunoscuţi pentru protecţia mediului şi pentru drepturile băştinaşilor din Australia.
Dana şi mama ei, Anamaria Beligan au participat la toate evenimentele organizate pe 14 decembrie 2018, ziua în care Radu Beligan ar fi împlinit 100 de ani.

Florin Piersic, alaturi de nepoata lui Radu Beligan si sotul acesteia

De altfel, la manifestările de la Teatrul Naţional din Bucureşti au fost şi Lamia Beligan şi Alexandru Beligan, ceilalţi copii ai maestrului. Cea care a lipsit se pare că a fost fata mai mică, Raluca Beligan.

Foto: Asociatia Radu Beligan
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si