Detalii cutremurătoare! Ce a cerut Anca Pop să se întâmple cu trupul său după moarte! Îşi făcuse cântăreaţa testamentul?

Anca Pop, artista care şi-a găsit sfârşitul în Dunăre, la începutul săptămânii, le spusese apropiaţilor ce îşi dorea să se întâmple după moartea ei.

C.L., vineri 21 decembrie 2018 , 17:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anca Pop a vorbit cu rudele despre dorinţele sale de după moarte. Nu o făcuse acum, ci în decursul anilor. A fost însă totul spus aşa încât apropiaţii au avut parte ca de un testament al artistei Anca Pop!

Solista a vrut să fie înmormnântată în locul în care va muri, iar apropiaţii i-au respectat această dorinţă. Tina Pop, sora mai mică a solistei a mărtusit într-un interviu: ”Dorinţa ei a fost să fie înmormântată în cel mai apropiat loc, iar datorită faptului că la Şviniţa s-a-ntâmplat acest lucru, acolo o vom înmormânta”

.

 

Anca Pop, artista care şi-a găsit sfârşitul în Dunăre,  a vrut ca nimeni să nu-i atingă trupul după moarte

 

Apoi, Anca Pop şi-a exprimat dorinţa ca trupul ei să nu fie atins timp de 72 de ore după moarte. Tot sora ei a fost cea care a dezvăluit acest lucru chiar înainte de înmormântare, explicând motivul pentru care Anca Pop nu a avut parte de priveghi înaintea înmormântării care a avut loc joi. ”Eu am insistat la ei (n.r. medicii legişti) să nu-i facă miercuri necropsia şi să o facă joi, dimineaţa, astfel încât, tot joi, să o putem lua şi să facem înmormântarea!”, a dezvăluit Tina Pop pentru expressdebanat.ro


Cântăreaţa Anca Pop a murit în urma unui accident rutier. Artista a plonjat cu maşina în Dunăre, în dreptul comunei Sviniţa, într-o zonă care nu era protejata de un parapete.
Primele concluzii ale tragediei au fost: accident sau sinucidere. Sora Ancăi Pop însă exclude faptul că artista ar fi putut recurge la un astfel de gest.

”Anca spunea: "Cel mai important lucru e să mori corect. Da, şi să trăieşti corect, dar se pare că cel mai important e totuşi să mori corect."


Ea a fost o fiinţă evoluată. Extrem de evoluată. Şi ştiu că este foarte bine acolo unde este acum. (…)
ANCA NU S-A SINUCIS! Dacă voia să se sinucidă, o făcea altfel! Anca venea acasă, încărcată cu bagaje, cu saci de haine pe care să le dăruiască. Era încântată să participe săptămâna aceasta la serbarea fiicei mele Eva! Era fericită să vină acasă!
Apreciez din suflet mesajele voastre! Nu pot răspunde la fiecare, citesc şi plâng.
Asta este tot ce pot face în momentul acesta”
, este mesajul postat de sora Ancăi Pop în urmă cu câteva zile.

Anca Pop era cunoscută şi după numele de scenă „Shamanca”. În 2008, artista l-a cunoscut pe muzicianul iugoslav, Goran Bregovic, şi a participat ca şi compozitoare la două dintre piesele celui de-al treisprezecelea său album, Champagne for Gypsies.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si