Nicoleta Pârvu s-a stins din viață pe 29 decembrie 2022. Ea a pierit la vârsta de 25 de ani după ce a devenit mamă de gemene. Șatena a născut la Maternitatea Giulești din București, însă nu s-a putut întoarce acasă alături de gemenele sale. Cu doar câteva luni înainte de a muri, fosta Miss Adolescență 2016 a postat un mesaj pe Facebook.

Citește și: Tragedie în sport: o sportivă a murit de gripă la mai puțin de o zi după ce s-a îmbolnăvit

Nicoleta Pârvu a postat acest emoji „🙏” pe rețelele personale de socializare. Fosta Miss Adolescență 2016 a postat emoji-ul care înseamnă recunoștință sau credință.

nicoleta a murit

Nicoleta Pârvu avea 25 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Nicoleta a fost înmormântată chiar în prima zi a anului 2023, pe data de 1 ianuarie, la ora 13:00, la Gura Foii din județul Dâmbovița, locul în care s-a născut.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conform primelor informații, tânăra a suferit un stop cardiac, iar medicii de la Maternitatea Giulești au resuscitat-o imediat. Fosta Miss Adolescență 2016 a născut prin cezariană, iar după resuscitare a fost trimisă la Spitalul Universitar din București, dar medicii de acolo nu au mai putut să o readucă la viață.

Ce a postat soțul Nicoletei după moartea tinerei

Deși trebuia să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața lor s-a sfârșit cu o tragedie.

Nicoleta a murit după ce a născut, în urma unui stop cardiac. Tânărul este răvășit de durere.

Citește și: O celebră cântăreață s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani

La o zi după tragedie, soțul Nicoletei Pârvu și-a schimbat fotografia de profil pe Facebook. Bărbatul a înlocuit imaginea veche cu una de doliu. Comentariile de condoleanțe nu au încetat să apară, însă durerea pe care o simte acesta în urma pierderii este una imensă.

Nicoleta Valentina Pârvu și Cosmin Octavian Sandu trebuiau să se bucure de viață și de familia lor frumoasă, însă totul s-a sfârșit.

nicoleta pârvu

Tânăra mamă, alături de soțul ei.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Un fotbalist a murit, după ce a fost înjunghiat într-un club de noapte

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Nicoleta Pârvu le-a adus pe lume pe fetițele ei prin cezariană. La scurt timp după ce medicii au resuscitat-o, femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, însă a fost prea târziu. Tânăra nu s-a putut bucura de copilele sale.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia. Acum, Octavian este și mamă și tată pentru fiicele sale.

Citește și: Nicoleta Pârvu, fosta Miss Adolescență 2016, a murit subit la scurt timp după ce a născut. Polițiștii au deschis o anchetă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si