Nicos de la „Puterea Dragostei” vrea dreptate cu orice preț. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D încă suferă după moartea amicului său Bafto. „Dragii mei, avem noutăți din cazul Bafto...prietenul meu care a fost omorât acum o perioadă scurtă de timp. Știți foarte bine situația, era pe trotinetă...motociclistul a parcat motoreta lui în beniznărie, s-a dat jos și l-a călcat mașina pe prietenul meu. Dragii mei, am aflat niște informații chiar acum.

Aș dori să fac un apel la toți prietenii mei, cunoștiințe, inclusiv televiziunile care au preluat cazul. Acest motociclist, deja a dat curs unor proceduri din partea avocatului ca să scape basma curată. Este la a doua abatere, prima l-a lăsat pe omul ăla în căruț și a scăpat. Acum vrea să scape iar. Să omori un om și să scapi basma curată. Să faci de două ori același rău și să nu pățești nimic?”, a zis Nicos de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Doliu la „Puterea Dragostei”: „Dumnezeu să te odihnească, băiatul meu!”

Nicos se declară profund dezamăgit de autoritățile din România. „Înseamnă că am luat-o razna cu toții pe bune. Un român dacă fură un pepene ia șase luni de pușcărie. Toată lumea care judecă acest caz și se ocupă de acest caz...Cum să lăsați un om în libertate când totul a fost premeditat? A parcat motoreta, l-a așteptat în parcare acolo în intersecție și l-a aruncat în fața mașinii.

Nu am nimic cu clanul de motocicliști din care face parte domnul acesta. N-am nimic cu niciun motociclist de pe planetă. Există oameni proști atât motocicliști, cât și bicicliști și șoferi de mașină și pietoni. Nu trebuie să fii neapărat motociclist ca să fii bolnav mintal sau prost. Eu am ce am cu omul ăsta pentru că a făcut ceva nasol și poate scapă nepedepsit. Este un apel, sunt vocea lui Bafto și a apropiaților lui, a familiei lui, pentru organele de specialitate.
Vă rugăm să examinați cu atenție cazul, pentru că nu este deloc normal.”,
a adăugat Nicos.

Citeste si: Meda de la „Puterea Dragostei” este însărcinată: „Vă mulțumesc tuturor!”

Cum a murit Bafto

Răzvan Mihai Guțu, alias Bafto, a căzut de pe trotinetă și a murit. El a avut un conflict in trafic cu un bărbat poreclit „Americanu”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Tragicul accident a avut loc miercuri, 4 iulie, în jurul orei 18:30. Un bărbat, aflat pe o trotinetă, și-a găsit sfârșitul sub roțile unui autoturism, după ce ar fi fost împins de un motociclist de pe dispozitivul electric pe care se afla.

Citeste si: Nicos de la „Puterea Dragostei”, mesaj pentru Mona după despărțirea de Jitaru: „Aia nu e numai prietenie!”

nicos-de-la-puterea-dragostei-cere-dreptate-autoritatilor
Nicos de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, care mergea cu trotineta pe carosabil, s-a dezechilibrat și a căzut pe contrasens, unde a fost lovit din plin de un autoturism care mergea regulamentar.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 25 octombrie 2024: Berbecii sunt hotărâți să își facă ordine în viață. Scorpionii se confruntă cu probleme de sănătate - radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

Citeste si: Nicos de la Puterea Dragostei rupe tăcerea! Declarații surprinzătoare despre relația dintre Cristian Comănici și Mariana: „Nu cred că sunt sentimente!”

Între Nicos de la „Puterea Dragostei” și Bafto exista o prietenie adevărată, cei doi fiind protagoniștii a mai multor videoclipuri amuzante și virale pe internet. Nicos a fost distrus atunci când tatăl lui l-a anunțat că Bafto nu mai e. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” este de părere că vinovat este motociclistul, care l-a lovit cu casca de protecție pe bărbatul aflat pe trotinetă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si