Toate locurile de parcare din Capitală, obligatoriu cu plată. Anunțul lansat de Nicușor Dan

Un nou anunț îi va speria pe șoferi. Nicușor Dan spune că toate locurile de parcare din București vor fi obligatoriu cu plată, în curând.

Author: Georgiana Balaban vineri 21 octombrie 2022 , 15:19

parcări bucurești

Noua decizie a lui Nicușor Dan.

[Sursa foto: Arhivă]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Locuitorii Capitalei ar putea să aibă surprize neplăcute în anul care urmează după anunțul lansat de Nicușor Dan. Edilul a făcut câteva declarații care i-ar putea pune serios pe gânduri pe șoferi.

Citește si: Analfabeți care fraudau examenul auto

Primarul Bucureștiului a făcut noi precizări în privința locurilor de parcare. El vrea să introducă plata obligatorie a parcărilor din Capitală, spunând că este un plan de ceva mai mult timp.

Anunț pentru șoferii din Capitală

Șoferii au parte de vești mai puțin bune, după ce Guvernul a introdus noi legi în ceea ce îi privește. De această dată, este vorba despre șoferii din București, care ar putea să aibă surpriza neplăcută să găsească locuri de parcare doar cu plată, în maxim un an.

Decizia este luată de Nicușor Dan, este vorba despre o dorință a primarului, un proiect din 2019, pe care nimeni nu a avut curajul să îl implementeze. Așadar, este vorba despre toate parcările din centrul orașului, pe care și le dorește să fie obligatoriu cu plată.

Citește si: O femeie a fost arestată pentru fals în acte în Italia. Tânăra le-a prezentat polițiștilor un buletin românesc fals

„Eu nu aș numi-o revoluție. N-a fost și nici nu este o revoluție. A fost pur și simplu un regulament care s-a votat de către Consiliul General în fosta administrație, în 2019, pe care fosta administrație nu a avut curajul să-l implementeze. Adică, acele locuri care sunt marcate să fie și plătite, să fie și taxate. Ce am făcut noi a fost ca acele locuri pentru care regulamentul votat încă din 2019 spunea că trebuie să plătești 5 lei ora când parchezi să îl aplicăm. Și vreau să spun că nu am făcut asta ca să luăm bani de la bucureșteni, ci dimpotrivă, ca să încurajăm oamenii treptat să migreze către transportul în comun, așa cum se întâmplă în toate orașele care ne plac”, a declarat Nicușor Dan.

Citește si: Anumiți salariați din România beneficiază de consultații medicale gratuite! Iată cine va avea parte de aceste beneficii

Posibil ca această decizie fermă a lui Nicușor Dan să fie motivată de revolta acestuia, după ce a fost amendat din cauză că nu a plătit parcarea din fața instituției pe care o conduce. Așadar, pentru că nu și-a prelungit plata parcării prin SMS, oamenii legii l-au sancționat.

„Am luat în parcarea din jurul Primăriei, pentru că mergeam către o conferință de presă, trebuia să-mi prelungesc ora prin SMS, m-a sunat cineva, în fine, am uitat să fac asta și am ieșit din cât plătisem. Am luat-o", a spus Nicușor Dan.

Citește si: Un copil de 9 ani s-a urcat la volanul unei mașini și a intrat într-un autobuz. Chiar tatăl lui l-a pus să conducă mașina


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si