Nicuşor Dan: „Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucureşti va fi plătit luni”

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan, anunţă că stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucureşti va fi plătit luni, 9 noiembrie. Primarul anunţă că singurii bani pe care i-a găsit în conturile Primăriei au fost 4,4 milioane de lei şi popriri pentru 80 de milioane de lei.

Author: Alina Raducu marți 03 noiembrie 2020 , 12:55

Nicuşor Dan: „Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucureşti va fi plătit luni”
Nicuşor Dan: „Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucureşti va fi plătit luni”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucureşti va fi plătit luni, 9 noiembrie. În această săptămână vom primi banii de la Guvern, iar apoi ne vom putea onora obligaţiile faţă de adulţii cu dizabilităţi din Capitală”, a transmis, marţi, primarul general al Capitalei.

Citeste si: Nicuşor Dan: Nu luăm în calcul în momentul acesta carantinarea Bucureştiului

Nicuşor Dan a anunţat că a găsit prea puţini bani în conturile instituţiei, dar popriri de 80 de milioane de lei

Vă informez că singurii bani pe care i-am găsit în conturile primăriei au fost 4,4 milioane de lei şi popriri pentru 80 de milioane de lei.

În condiţiile în care pentru plata acestor stimulente financiare necesarul e de 28 de milioane de lei”, a mai precizat primarul general.

Nicușor Dan precizează că va face ”de fiecare dată toate eforturile pentru ca bucureştenii să nu aibă de suferit, în ciuda problemelor financiare ale municipalităţii”.

Citeste si: Județul în care cazurile de coronavirus au explodat: Trece peste 5 ca incidență a infectărilor

Nicuşor Dan a anunţat, în 27 octombrie, că Gabriela Firea a oprit plata stimulentului finaciar pentru persoanele cu dizabilităţi

Fostul primar Gabriela Firea a respins acuzaţiile, precizând că nu avea cum să oprească plata unui stimulent pe care l-a introdus chiar ea.

”E adevărat, situaţia financiară a primăriei este una dificilă şi o spun de un an, un an şi jumătate pentru că Guvernul, în <înţelepciunea> sa a diminuat lunar cota din impozitul pe venit care ne este nouă alocată, tocmai ca să îmi creeze mie probleme, iar bucureştenii să se supere pe mine, să fiu penalizată politic şi de asemenea nu ni s-a aprobat nicio solicitare pe care am făcut-o către Guvern, de a ne împrumuta din Trezorerie la o dobândă mai mică sau de a ne împrumuta pe piaţa bancară privată. Pur şi simplu s-astrâns şurublul în fiecare lună”, a adăugat Firea.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si