Nicușor Iordan trece la contraatac după ce a fost acuzat de abuz sexual, pornografie infantilă și șantaj de către fiica lui Aurelian Preda. Interpretul susține că el însuși a fost victima unui șantaj și că i s-au cerut bani, în caz contrar urmând să fie supus unui adevărat linșaj mediatic.

Iordan susține că în prezent este victima acestui linșaj tocmai pentru că nu a ajuns la o înțelegere financiară cu partea care o reprezintă pe Anamaria Rosa.

Aceasta a mers la mai multe televiziuni și a povestit cu lux de amănunte cum a fost abuzată de prietenul tatălui său, la doar două luni după moartea lui Aurelian Preda. Anamaria susține că are bănuieli că ar fi fost drogată de Nicușor Iordan și că acesta este motivul pentru care nu-și mai amintește cu exactitate seara în care acesta a venit în camera ei. De asemenea, ea spune că Iordan ar fi deținut imagini cu ea în lenjerie intimă și că partidele de sex ar fi fost înregistrate.

”Sunt afirmații fără noimă, sunt stupefiat”, a scris Nicușor Iordan pe contul lui de socializare. Cântărețul se contrazice și el însă, spunând că nu comentează cazul pentru că ”este o anchetă penală în curs”. Tot el scrie mai jos că nu a fost informat oficial despre anchetă.

Nicușor Iordan: ”Nu am fost informat despre ancheta”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Iată mesajul postat de Nicușor Iordan pe contul lui de socializare.

”Dragii mei. Astăzi am avut parte de un nou atac mediatic în ceea ce mă privește. S-a schimbat doar televiziunea! Înțeleg să resping toate acuzațiile care mi se aduc, este opinia domnișoarei Ana Maria și atât. Chiar dacă opinia acesteia este exprimată și în scris! Înțeleg că este o anchetă penală în curs, fapt pentru care îmi rezerv dreptul de a nu mă exprima în amănunt în media, pentru moment...

Legislația penală prevede clar că urmărirea penală este nepublică.

Mi-au fost aduse atâtea acuzații, s-au făcut afirmații mincinoase, fără noimă, sunt stupefiat. Precizez că nu am fost informat oficial despre anchetă!

Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimoniale, acum de încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește”, a scris Nicușor Iordan pe contul ei de socializare.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si