Luni dimineața, au fost detectate deasupra Kievului peste 20 de drone iraniene şi, potrivit administraţiei locale, cel puţin 15 au fost doborâte.

Un punct critic al infrastructurii a fost lovit, au transmis oficialii din Kiev pe Telegram.

Citește și: Rusia trimite fanfara în prima linie a frontului din Ucraina. "Să le ridice morala soldaților"

Capitala ucraineană Kiev a fost vizată din nou de așa-numitele drone „kamikaze” luni dimineață, a anunțat administrația militară a orașului pe Telegram.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Alerta s-a dat în Kiev la miezul nopții

O alertă a fost declarată pentru prima dată în miezul nopții. Câteva ore mai târziu era încă în vigoare, potrivit DW.com.

„Inamicul atacă capitala cu muniție de baraj „Shahed””, a scris administrația militară de la Kiev. „Apărarea antiaeriană funcționează”.

Autoritățile au mai spus că nouă dintre dronele fabricate în Iran au fost doborâte. Nu era clar câți trecuseră de sistemele de apărare aeriană.

Un martor din oraș a declarat pentru Reuters că au auzit explozii puternice în primele ore, dar nu a fost clar dacă acest lucru a venit din cauza aterizării loviturilor sau din apărarea antiaeriană care a doborât dronele.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si