Noi avarii RADET! Se sistează furnizarea agentului termic în zona Fundeni, în cartierul Aviaţiei şi în zona Apusului din Sectorul 6

RADET anunţă noi avarii la reţea care vor duce la sistarea funizării agentului termic în mai multe zone ale Capitalei.

Author: K.B. joi 28 noiembrie 2019 , 12:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Urmare a unei avarii produse pe Magistrala de termoficare 2Dn 600, veche de 43 de ani, se sistează furnizarea agentului termic pentru un interval de maximum 24 de ore în zona Fundeni”, a transmis RADE, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată precizează că cinci puncte termice si două instituţii sunt afectate de această avarie.

”Precizăm că această magistrală ar fi trebuit înlocuită cu 23 de ani în urmă”, a mai transmis RADET.

Citeste si: Iohannis: „PSD-ul nu s-a schimbat aseară. PSD-ul schimbă feţele, dar nu schimbă năravul. PSD-ul rămâne nedemocratic, nereformat.”

Totodată, se sistează agentul termic, până la ora 24.00, în cartierul Aviaţiei, ca urmare a unei avarii produse pe o magistrală de termoficare Dn700, poziţionată înaintea zonei unde deja se înlocuiesc tronsoane din perimetrul străzii Nicolae Caramfil.

”Magistrala are o vechime de 36 de ani. Menţionăm că înlocuirea celor mai afectate tronsoane a început în vara acestui an”, a mai transmis RADET.

Citeste si: Ședință tensionată la PSD: Olguța Vasilescu a anunțat că demisionează și cere ca Viorica Dăncilă să plece. Firea, acuzată că nu și-a dat interesul în campanie

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, declarații uluitoare

Tot joi, se sistează agentul termic, pentru maximum 12 ore, în zona Apusului din Sectorul 6, pentru remedierea unei avarii apărute pe tronsonul care alimentează această zonă – conductă

Dn400, reţeaua fiind veche de 54 de ani. â

”RADET îşi cere scuze bucureştenilor pentru disconfortul creat, cu precizarea că în ultimii doi ani a început un amplu program de înlocuire şi modernizare a conductelor de termoficare, însă trebuie să avem în vedere faptul că sistemul de termoficare a fost construit în 20 de ani, ceea ce înseamnă un ritm de 50 km/an”, a mai transmis RADET.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește... Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește casa iubirii. Eliminarea care a dat toate strategiile peste cap!
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si