Noi detalii despre starea în care se află Ionuț Gologan, românul fost-condamnat la moarte în Malaezia

Dumitru Gologan, tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia, a făcut confesiuni dureroase despre fiul său: ”băiatul meu a rămas fără dinți în gură, a fost bătut și chinuit, a slăbit piele și os de nimeni nu l-ar mai recunoaște”

Author: Razvan Ilie duminică 04 iulie 2021 , 14:18

Ionuț Gologan, inițial condamnat la moarte, a reușit să scape de această pedeapsa, după ce autoritățile din Malaysia au schimbat între timp legislația cu privire la această sentință în 2016.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

I onuț Gologan a primit inițial pedeapsa cu moartea, în urmă cu 10 ani el fiind prins având asupra sa 1,5 kilograme de metamfetamină. În ziua în care a fost prins, Ionuț lucra ca șofer, part-time, pentru o firmă de transport din Germania.

Citeste si: Femeia care a descoperit "elixirul tinereții". Arată de 22 de ani, deși a împlinit 72! Care e secretul ei

"Vrea transferul la o închisoare din țară"

Tânărul român, inițial condamnat la moarte, a reușit să scape de această pedeapsa, după ce autoritățile din Malaysia au schimbat între timp legislația cu privire la această sentință în 2016.

În Malaezia, legislația privind traficul de droguri este foarte strictă. Potrivit ultimelor date ale OMS, Malaysia este pe locul 76 în lume în privința deceselor din cauza drogurilor.

"A slăbit piele și os, a rămas fără dinți în gură"

Tatăl lui Ionuț Gologan a făcut mai multe a declarații în legătură cu starea fiului său, tânărul condamnat la 20 de ani de închisoare și 10 lovituri, în Malaezia, pentru trafic de droguri.

Citeste si: Un avion cu 92 de oameni la bord s-a prăbușit, duminică dimineața

Dumitru Gologan, tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia, a făcut confesiuni dureroase despre fiul său: ”băiatul meu a rămas fără dinți în gură, a fost bătut și chinuit, a slăbit piele și os de nimeni nu l-ar mai recunoaște”

Tată lui Ionuț Gologan: "N u merita o așa soartă"  

Ionuț Gologan a fost crescut de tatăl său împreună cu bunica sa, deoarece mama l-a abandonat la naștere. Vecinii spun că poate sărăcia l-a împins pe acesta să își dorească să facă bani repede și ilegal.

„E greu, e foarte greu.

E singurul meu copil. Am fost ajutat cu bani, dar ce folos… Sentința e aceeași. Nu există acord diplomatic între cele două țări. Copilul meu a fost folosit.

Nici nu știa ce e în bagaj, la momentul la care i s-a găsit metamfetamina.  Era un copil amărât de la țară, folosit de alții drept cărăuș.  Ce-o fi fost în mintea lui… Nici nu mai contează.

Întreaga viața i-a fost distrusă, arată îngrozitor, nici vocea nu i-o mai recunosc când mai vorbim la telefon. Vrea în țară, vrea acasă, dar legile sunt foarte dure acolo pentru trafic de stupefiante.

Ne e foarte dor de el, știm că a greșit, dar nu merita o așa soartă”, a povestit, cu lacrimi în ochi, tatăl lui Ionuț, Dumitru Gologan.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si