UPDATE

Cadavrul găsit carbonizat în mașină ar fi al unui bărbat, cetățean italian. Acesta avea afaceri în România. 

Menajera italianului a fost cea care i-a alertat pe polițiștii, după ce a văzut imaginile cu mașina carbonizată la televizor.

Identificarea mașinii nu a fost deloc ușoară, întrucât criminalul a avut grijă să scoată plăcuțele de înmatriculare. Așa că polițiștii criminaliști au căutat seria șasiului și așa au ajuns în Italia.

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

ȘTIREA INIȚIALĂ 

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei înfiorătoare din Măgurele, acolo unde pe un câmp de rapiță a fost găsită ieri o mașină în flăcări. Astăzi s-a aflat că oasele descoperite în vehiculul incendiată sunt ale unui bărbat.

Ce au descoperit anchetatorii în imaginile camerelor de supraveghere

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din jurul zonei în care au fost găsite cadavrul și mașina arsă sunt analizate acum de oamenii legii.

Totodată, s-au ridicat imagini de pe camera aflată pe casa în spatele căreia se află câmpul pe care a fost găsită maşina incendiată, potrivit România TV. 

Camere au surprins în ziua crimei și doi tineri ce par a veni dinspre câmp. Aceștia sunt luați în calcul de anchetatori ca posibili suspecți principali.

Citeste si: Ce au descoperit anchetatorii în corpul mamei dn Timșoara?! Acum s-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, cu Iulia și cu copiii săi

Criminaliştii încearcă să refacă traseul urmat de suspecţi. De asemenea, anchetatorii iau în calcul faptul că bărbatul ar fi fost ucis în Capitală, iar trupul său neînsuflețit ar fi fost transportat la Măgurele, unde a fost incendiat. 

Mașina care a ars era înmatriculată în Italia

Criminaliştii spun că maşina ar fi fost incendiată la ora 5 dimineaţa. Aceștia au prelevat probe ADN din rămășițele umane găsite și a fost ridicată mașina în cauză și dusă pentru expertiză. Potrivit unor surse, autoturismul ar fi fost înmatriculat în Italia.

Citeste si: O tânără însărcinată și mama ei au fost rănite în urma unui accident rutier

Oamenii legii iau in calcul toate ipotezele în această anchetă, inclusiv o răzbunare.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Un cimitir din județul Ialomița a fost vandalizat de 4 tineri

Aceştia au identificat o leziune la nivelul craniului victimei. Autopsia care se face la Serviciul de Medicină Legală Ilfov va evidenția atât cauza morții cât și date legate de alte aspecte, precum substanță folosită la incendiere.

Citeste si: Soția bărbatului din Bacău, care și-a aruncat cei doi copii în râu, a făcut primele declarații: „Ne-am certat, m-a bătut...”

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si