Noi indicii în cazul băiatului în vârstă de 7 ani dispărut din Arad

Au apărut noi indicii în cazul lui Sebastian, băiatul care adispărut mai bine de două săptămâni de lang Arad. Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, echipele de polițiști încă îl caută. Din nefericire, aceștia nu au reuşit încă să dea de urma băiatului dispăruut. Sebastian Ionel Corbei, a dispărut la începutul lunii ianuarie, după ce plecase la o stână şi nu s-a mai întors acasă.

Author: Alina Raducu miercuri 27 ianuarie 2021 , 09:35

Noi indicii în cazul băiatului în vârstă de 7 ani dispărut din Arad
Noi indicii în cazul băiatului în vârstă de 7 ani dispărut din Arad
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Apropiaţii nu îşi explică cum Sebi, a putut să se piardă într-o zonă pe care o cunoștea foarte bine.

Au apărut noi indicii în cazul lui Sebastian

Cunoscuţii lui familiei lui Sebastian susţin ca băiatul era foarte bine familiarizat cu zona, prin urmare iese din calcul ipoteza că s-ar fi pierdut.

„Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă.
Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”, a spus tatăl lui Sebastian.

Autorităţile au precizat faptul că sunt în continuare, în alertă în căutare băiatului

„Căutările minorului dispărut la Vânători, continuă şi astăzi. În activităţile de căutare/periere a zonelor extravilane localităţii Vânători şi canalelor de apă sunt implicaţi 10 poliţişti cu 3 autospeciale, 4 jandarmi cu o autospecială şi 7 pompieri cu o autospecială de teren şi un SMURD”, trasnmite IPJ Arad.

Poliţiştii fac apel la persoanele care au drone, să îi ajute pentru a continua căutările la un nivel cât mai mare. Joia trecută eforturile de căutare au fost reluate cu forțe sporite.

Cei care deţin informații care ar putea duce la găsirea băiatului dispărutsunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Miercuri, din cauza condițiilor meteo, operațiunile au fost restrânse. Autoritățile fac apel la posesorii de drone să îi ajute pentru a a putea scana o suprafață cât mai mare. Familia băiatului este convinsă că cineva l-a răpit pe Sebi, mai ales că micuțul cunoștea bine zona.

Joi, căutările sunt reluate cu forțe sporite. Va veni și un psiholog la fața locului, pentru că urmează să fie audiați copiii care îl însoțeau pe Sebi.

Sebastian este cel mai mare copil al familiei și mai are încă 3 frați. Are un metru și 20 și constituție atletică. Poliţiştii arădeni au făcut publica poza băiatului în speranța că cineva l-ar putea recunoaște, în cazul în care s-a rătăcit pe undeva.

Noi indicii în cazul băiatului în vârstă de 7 ani dispărut din Arad
Noi indicii în cazul băiatului în vârstă de 7 ani dispărut din Arad

Citeste si: Ipoteză şoc în cazul lui Sebi, băiatul de 7 ani, dispărut de două săptămâni. Ce au găsit anchetatorii?

Indiciile în cazul lui Sebastian, băiatul dispărut din Arad

Sebastian are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală și constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Persoanele care îl cunoşteau pe Sebi spun că el cunoştea foarte bine zona şi nu avea cum să se rătăcească.

Deşi au apărut noi indicii în cazul lui Sebastian, autorităţile îi roagă pe toţi cei care deţin informaţii care ar putea duce la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Citeste si: Ipoteză șocantă în cazul copilului de 7 ani disparut de cinci zile


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si