O tânără de 21 de ani a fost găsită fără suflare într-un apartament din Sibiu. Se pare că apartamentul era al unui tânăr, presupusul iubit al acesteia. Vecinii celor doi aduc informații șocante despre relația acestora, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro. Cum ar fi murit tânăra și ce s-a petrecut în apartamentul celor doi înainte de tragedie?

A fost găsită moartă în aparamentul presupusului iubit din Sibiu

În urmă cu o zi, autoritățile au găsit cadavrul unei tinere de 21 de ani, într-un apartament din Sibiu. Se pare că în apartamanet al fi locuit iubitul acesteia, alături de un prieten.

Cel care ar fi raportat tragedia a fost prietenul iubitului tinerei, care a descoperit-o pe tânără cu mai multe răni pe corp, fără suflare.

Citește și: "Te iubesc, îngerul meu". Mesajul cutremurător al mamei Ioanei Beatrice, tânăra ucisă de proprietarul magazinul în care muncea. Familia fetei se pregăteșete pentru procesul criminalului

crima

Cum ar fi murit, de fapt, tânăra de 21 de ani?

[Sursa foto: istockphotos]

Vecinii fac mărturii șocante despre relația celor doi. Potrivit acestora, tânăra și presupul iubit s-ar fi certat mereu, chiar și înainte ca tragedia să aibă loc. Un vecin a declarat că a auzit țipete și alergături prin casă și chiar a mers să vadă ce se întâmplă. Tânărul i-ar fi deschis ușa, ar fi mărturisit că nu se întâmplă nimic, apoi s-a întors rapid în apartament.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Se auzea când alergau, când ţipa ea, când vorbea tare, când se certau. Ziceam că sunt tineri, hai să îi lăsăm în pace, a r fi mărturisit administratorul blocului, conform sursei anterioare.

Dacă ea cerea ajutor, poate se putea face ceva. Am auzit ţipete foarte puternice, mobilă răsturnată. Mi-a deschis doar puţin uşa. Băi, ce se întâmplă la voi? Nimic! Şi mi-a închis uşa imedia t, a spus un vecin, conform aceleiași surse.

Un alt vecin a mărturisit că tânăra a fost găsită la câteva ore după ce ar fi fost ucisă.

Când a venit de la serviciu a găsit-o pe ea şi pe el nu l-a mai găsit. Am înţeles că i-a tăiat gâtul la fata asta, a mărturisit un vecin.

Citește și: Moarte învăluită în mister, la Sibiu! O tânără a fost găsită fără viață într-un apartament. Ipoteze șocanta luată în calcul de anchetatori

crima

Cum ar fi murit, de fapt, tânăra de 21 de ani?

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Tânăra în vârstă de 21 de ani ar fi din județul Brașov. Aceasta ar fi lucrat în Sibiu și ar fi fost împreună cu cel care i-a adus sfârșitul de un an, informează observatornews.ro.

Presupusul ucigaș al tinerei a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

La data de 19 mai a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului în vârstă de 24 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Persoana în cauză este încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.

Sibiu, se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si