Starea de sănătate a lui Florin Piersic s-ar îmbunătăți! Actorul a început kinetoterapia și recuperarea medicală, informează Antena 3 CNN.

Ce spun medicii despre starea lui Florin Piersic?

De asemenea, medicii de la Spitalul Foișor din Capitală au transmis miercuri, 15 mai, informații despre evoluția bolii.

„Evaluarea domnului Florin Piersic, făcută în dimineața de 15.05.2024, de către echipa medicală arată o evoluție lent favorabilă.

Pacientul a început procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală”, a transmis Spitalul Foișor.

Stare Florin Piersic Adrian Marinescu

Imagine cu Florin Piersic pe scenă.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: "Sunt viu. Mai am de spus multe poveşti". Florin Piersic, mesaj emoționant de pe patul de spital

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș din București, a vorbit despre starea actorului, dar și despre eventualele probleme care ar putea să apară pe parcurs.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Nu sunt schimbări, e aceeași situație stabilă. Din fericire, eu îmi doresc să nu apară nimic neprevăzut.

Am spus, însă, că la o persoană care e fragilă, are bolile asociate, are și vârsta, este posibil ca tot ceea ce înseamnă parte cardiacă, și nu numai, să sufere și modificări. Eu prefer să mă gândesc la fiecare zi ca la o nouă zi care prezintă un pas important către o evoluție bună”, a explicat cadrul medical, pentru sursa menționată mai sus.

Ce mesaj a transmis actorul de pe patul de spital?

Luni, maestrul a ținut să transmită și un mesaj tuturor celor care au fost alături de el în clipele grele.

Stare Florin Piersic Adrian Marinescu

Imagine cu Florin Piersic.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Ce spune medicul lui Mihai Leu despre starea campionului? Acesta a fost transferat de urgență la Fundeni: ”Evoluția a fost mai complicată”

Pe această cale le-a mulțumit și tuturor celor l-au operat și au avut grijă de el. În cele din urmă, Florin Piersic a spus că abia așteaptă să spună din nou povești publicului său.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

  „Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat!

Cu această ocazie, vă dau și o veste: 'sunt viu' și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept.

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operației, dar...m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, a spus actorul.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si