Noi schimbări în Capitală! Nicușor Dan a făcut anunțul

Nicuşor Dan anunţă că va fi scoasă inscripţia „Primăria Capitalei” de pe vehiculele STB şi spaţiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale.

Author: Catalina Popa marți 19 ianuarie 2021 , 14:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Edilul general al PMB Nicuşor Dan a anunţat că va fi scoasă inscripţia „Primăria Capitalei” de pe vehiculele STB, iar spaţiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale. „În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenţii economici privaţi care îşi doresc reclamă în spaţiul public”, a afirmat Dan.

„Vehiculele destinate transportului public local vor fi decolantate, iar spaţiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale. E vorba de vehiculele STB pe care scrie acum «Primăria Capitalei». Ştim cu toţii că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot. N-am înţeles niciodată de ce s-a decis aşa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalităţii fostului primar.

Citeste si: Vremea în România. Când se vor termina episoadele de ger

Citeste si: Bilanț coronavirus 19 ianuarie. Record de pacienți la ATI

În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenţii economici privaţi care îşi doresc reclamă în spaţiul public.

Operaţiunea de decolantare deja a început, urmând ca spaţiile rămase libere să fie puse la dispoziţie pentru alte reclame”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si