Noi tensiuni între Tom Șora și Luiza Palanciuc Șora. Ce se întâmplă cu testamentul filosofului Mihai Șora

Fiul lui Mihai Șora susține că nu tatăl său a fost cel care a achitat locuința în care locuia cu Luiza Palanciuc. Mulți se întreabă ce avere a lăsat în urmă Mihai Șora.

Author: Diana Bostan vineri 03 martie 2023 , 17:47

luiza

Mihai Șora și Luiza Palanciuc

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Surse din presă susțin că filosoful Mihai Șora i-ar fi lăsat averea, prin testament, Luizei Palanciuc Șora.

Fiul lui Mihai Șora susține că nu tatăl său a fost cel care a achitat locuința în care locuia cu Luiza Palanciuc

După tensiunile de la ceremonia de înmormântare, dintre Tom Șora și Luiza Palanciuc, acolo unde fiul regretatului filosof a susținut că aceasta a intervenit în relația dintre tată și copii, averea acestuia este un nou motiv de scandal.

Citește și: Mihai Şora a fost înmormântat cu onoruri militare pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu

Potrivit Spynews.ro, Mihai Șora ar fi lăsat întreaga avere Luizei Palanciuc, avere ce semnifică mai multe obiecte și opere de artă extrem de scumpe.

Citeste si: Trei cutremure în România, duminică! Unde s-au produs și ce magnitudine au avut- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Tom Șora ar fi insinuat faptul că tatăl său a fost obligat să scrie acel testament în favoarea Luizei Palanciuc.

Ce a declarat Tom Șora despre locuința în care locuia tatăl său

Aș vrea să mai adaug niște chestii concrete în legătură cu locuința tatălui meu. Locuința noastră în care am crescut și în care am trăit toți, și mama, și vreau să spun că acea locuință era un spațiu special, așa-numita casă pe care o știu mulți, mulți oameni și noi eram foarte legați de această casă. Când a fost, în anii ‘90, o anumită lege pe care cu siguranță o cunoașteți – nu retrocedare a fost, ulterior, nu pot să spun anul – când chiriașii aveau prioritate pentru achiziționarea caselor.

Citește și: Mihai Şora va fi înmormântat, marţi, la Cimitirul Bellu, cu onoruri miliare

Sute de mii de oameni și-au cumpărat casa în care locuiau și cred că era în 1993 și tata locuia acolo, noi veneam, plecam, el era chiriaș, dar n-avea bani, adică avea bani să mănânce sau așa, dar n-avea să-și cumpere o casă. Deși, pe vremea aia nu erau foarte scumpe, dar 20.000-30.000 de mărci tot costa. Și fratele meu a finanțat casa. Deci el a cumpărat casa cu banii lui, pe numele tatălui. Deci el a cumpărat casa. Proprietar era tata.

Citeste si: Fiul cel mare al Luminiței Anghel, dezvăluiri de coșmar pe internet! Tânărul a dezvăluit că nu se spală de săptămâni întregi, iar motivul i-a uluit pe toți- kfetele.ro

Citeste si: Cât câștigă Eva Măruță din postările de pe rețelele sociale?! Nu o să îți vină să crezi ce sumă primește pentru o postare- radioimpuls.ro

Chestia a fost în familie, ca în familie, ce e al tatălui e și al fiilor, dar de fapt, casa e a lui Andrei, el a plătit-o. Dacă tata nu era chiriaș, Andrei nu putea să plătească cu 20.000 de mărci o casă care valorează mai mult, dar nu valorează mult mai mult. E un apartament într-un bloc, un apartament frumos într-un bloc, atât”, a spus Tom Șora, potrivit Gândul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si