Nona o amenință dur pe Patricia, iar Andreea Mantea urmează să facă un anunț important în casă

Confruntarea dintre Nona și Patricia continuă și în ediția de miercuri, atunci când Nona lansează amenințări dure la adresa colegei sale.

Author: Diana Puiu miercuri 15 martie 2023 , 08:37

Nona o amenință dur pe Patricia, iar Andreea Mantea urmează să facă un anunț important în casă

Nona o amenință dur pe Patricia, iar Andreea Mantea urmează să facă un anunț important în casă

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nona se enervează la culme pe Patricia și o amenință pe aceata, iar Andreea Mantea este nevoită să intervină pentru a aplana conflictul, deoarece concurentele nu au ajuns la un numitor comun.
Nona: Tu stai în banca ta, eu stau în banca mea, atât.

Citește și: Patricia nu s-a putut abține din lacrimi: „Eu nu am încercat să influențez pe nimeni! Pe mine nimeni nu mă place!”

Patricia: Dacă nu, ce?

Nona: Vrei să vezi?
Patricia: Da!

Nona: Bine.

Citește și: Gală cu scântei în ”Casa Iubirii”: Robert și Radu au un nou schimb de replici acide

Andreea Mantea a observat că lucrurile au scăpat de sub control, iar Patricia o provoacă și mai tare.

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Andreea Mantea: Dacă aceste amenințări duc la violență, Nona, va trebui să te descalific.

Citește și: „Am obosit! Nu mă regăsesc aici!” Ionuț din „Casa Iubirii” traversează clipe grele! Concurentul a dezvăluit motivul pentru care este

singur

Patricia nu s-a putut abține din lacrimi: „Eu nu am încercat să influențez pe nimeni! Pe mine nimeni nu mă place!”

Clipe tensionate în Casa Iubirii. Patricia nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Aceasta susține că nu este plăcută de nimeni, după ce băieții au venit cu acuzații către ea. 

În fiecare ediție a emisiunii  ,,Casa Iubirii'', participanții au parte de momente unice. 

Aceștia pot avea clipe frumoase, dar și mai puțin plăcute. De cele mai multe ori există discuții aprinse, din diverse motive.

Citește și: Ionuț nu poate trece peste experiențele din trecut și recunoaște că nu își poate face o relație

În ediția de joi, Radu a început un scandal în casa băieților. Acesta l-a acuzat pe Marinel de faptul că este foarte apropait de Cristina. De asemenea, Patricia a fost acuzată de băieți că a instigat pe toată lumea împotriva lui Marinel. Motivul ar fi acela de a fi nominalizat și să plece acasă în următoarea gală.

„Am obosit! Nu mă regăsesc aici!” Ionuț din „Casa Iubirii” traversează clipe grele! Concurentul a dezvăluit motivul pentru care este singur

Ionuț se află într-o perioadă dificilă a vieții sale. Acum, concurentul nu își mai vede rostul la „Casa Iubirii” și, chiar mama lui îl încurajează să părăsească competiția! 

Citeste si: „Eu nu aș avea voie să mă recăsătoresc?” Îndrăgita artistă, pregătită să îmbrace iar rochia de mireasă! Cine este, de fapt, iubitul Savetei Bogdan- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul tranșant al lui Pique după despărțirea de Shakira și tot scandalul separării care a făcut înconjurul lumii: "Nu imi voi irosi banii să îmi spăl imaginea!"- radioimpuls.ro

Ionuț din „  Casa Iubirii  ” trece prin momente cumplite. Se pare că dezamăgirile din trecut nu-l lasă să se bucure de viitor.

„Sunt un punct mort aici, în casă”, a spus, mâhnit, concurentul.

Concurenții din „Casa Iubirii”  au parte, în fiecare zi, de tot felul de provocări, momente frumoase, amuzante, dar uneori și momente grele. Unii concurenți au nevoie de mai mult timp pentru a-și găsi sufletul pereche. Este și cazul lui Ionuț, care nu își mai vede locul în emisiune, deși a venit să-și caute jumătatea. 

Citește și: Imaginile cu Patrick și Nona de la primul date stârnesc invidia Patriciei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si