„Am obosit! Nu mă regăsesc aici!” Ionuț din „Casa Iubirii” traversează clipe grele! Concurentul a dezvăluit motivul pentru care este singur

Ionuț se află într-o perioadă dificilă a vieții sale. Acum, concurentul nu își mai vede rostul la „Casa Iubirii” și, chiar mama lui îl încurajează să părăsească competiția!

Author: Ana-Maria Costea marți 14 martie 2023 , 14:19

„Am obosit! Nu mă regăsesc aici!” Ionuț din „Casa Iubirii” traversează clipe grele! Concurentul a dezvăluit motivul pentru care este singur

„Am obosit! Nu mă regăsesc aici!” Ionuț din „Casa Iubirii” traversează clipe grele! Concurentul a dezvăluit motivul pentru care este singur

[Sursa foto: Captură YouTube]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ionuț din „ Casa Iubirii ” trece prin momente cumplite. Se pare că dezamăgirile din trecut nu-l lasă să se bucure de viitor.

„Sunt un punct mort aici, în casă”, a spus, mâhnit, concurentul.

Concurentul nu își mai găsește locul în emisiunea matrimonială „Casa Iubirii”

Citește și: Kanal D, lider de piata, pe National si Comercial, cu “Stirile Kanal D” de la ora 12:00

Ionuț nu-și mai găsește locul în „Casa Iubirii”

Concurenții din „Casa Iubirii” au parte, în fiecare zi, de tot felul de provocări, momente frumoase, amuzante, dar uneori și momente grele. Unii concurenți au nevoie de mai mult timp pentru a-și găsi sufletul pereche. Este și cazul lui Ionuț, care nu își mai vede locul în emisiune, deși a venit să-și caute jumătatea.

Amintirile triste și momentele grele din trecut nu îl lasă pe Ionuț să trăiască la maxim prezentul.

Citește și: Ionuț nu poate trece peste experiențele din trecut și recunoaște că nu își poate face o relație

Andreea Mantea, provocare inedită pentru Ionuț

Andreea Mantea l-a provocat pe concurentul din „Casa Iubirii” să își deschidă sufletul în fața tuturor și să spună ce se întâmplă cu el în ultima vreme, deoarece pare din ce în ce mai abătut și absent de la ceea ce se petrece în jurul lui.

După prima sa dragoste din „Casa Iubirii”, Larisa, din primul sezon, Ionuț nu s-a vindecat, nici pe departe. Concurentul suferă și spune că nu și-a vinecat sufletul nici până în ziua de astăzi, motiv pentru care nu se poate cupla cu vreo altă femeie.

Citește și: Radu îl vede pe Marinel o amenințare în relația lui cu Cristina: „Ți-am zis ieri să încetezi cu ironiile și tu le continui!”

Citeste si: Trei cutremure în România, duminică! Unde s-au produs și ce magnitudine au avut- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Fiind foarte trist, Andreea Mantea l-a invitat la dialog și l-a întrebat pe concurent ce se întâmplă cu el în ultima perioadă și de ce nu a reușit să se apropie de nicio concurentă în acest sezon. 

Tânărul a mărturisit că starea lui nu ar avea legătură cu Larisa, fosta lui iubita. Ionuț a recunoscut că nu se mai regăsește în cadrul show-ului. Mai mult decât atât, mama lui i-a spus că nu vrea să îl mai vadă pe micile ecrane, la „Casa Iubirii” și că ar trebui să se lase și să iasă din „luptă”.

Citește și: Patricia a cedat presiunii din ”Casa Iubirii”. Concurenta a izbucnit în lacrimi

Ionuț: Nu mai am chef de nimic! Și gata!

Andreea Mantea: S-a întâmplat ceva în afară emisiunii? Ionuț, de ce ai lacrimi în ochi?

Ionuț: Am obosit și de aia! Eu nu mă regăsesc în context. Eu trag de mine să fac, cumva, că oamenii să vadă că îmi doresc, dar nu mai pot și gata!

Andreea Mantea: Îmi poți spune mai multe?

Citeste si: Fiul cel mare al Luminiței Anghel, dezvăluiri de coșmar pe internet! Tânărul a dezvăluit că nu se spală de săptămâni întregi, iar motivul i-a uluit pe toți- kfetele.ro

Citeste si: Cât câștigă Eva Măruță din postările de pe rețelele sociale?! Nu o să îți vină să crezi ce sumă primește pentru o postare- radioimpuls.ro

Citește și: Robert a devenit ținta ironiilor în ”Casa Iubirii”. Care este motivul

Ionuț: Nu pot, că...

Andreea Mantea: Hai, încearcă!

Ionuț: Da, mama nu vrea să mă mai vadă aici, gata! Ea nu mai e de acord cu asta!

Andreea Mantea: De ce?

Ionuț: Familia mea... pentru că vede că sufăr și cum sunt eu. Doamna Andreea, sunt un punct mort aici, în casă și nu, nu sunt mulțumit de mine.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si