Nostradamus, profeții cutremurătoare pentru 2020. Ce ţară ar putea reprezenta un pericol pentru România

Nostradamus. Deşi au trecut aproape 5 secole de când Nostradamus şi-a redactat viziunile despre viitor, acestea nu încetează să ne uimească.

Author: R.B. duminică 05 ianuarie 2020 , 12:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Nostradamus. Mari atacuri, calamităţi naturale şi războaie s-au adeverit deja şi altele urmează. În 1555 profetul a spus despre Principatele Române de atunci că vor fi cucerite de ruşi după anii 2020. De asemenea, Nostradamus a prezis că până în 2023 se va declanşa un război mondial.

  Citeste si: Nostradamus și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020! INCREDIBIL, cei doi mari clarvăzători au anunțat aceleași lucruri

  În 1555 Nostradamus redacta catrene despre viitor. El a fost cel care a prezis atentatul de la 11 septembrie.

  Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

  Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

  Npstradamus. Pentru 2019, profetul a anitcipat că oamenii îşi întorc faţa spre Dumnezeu, iar puterea politică începe să-şi piardă supremaţia, iar pentru 2020, Nostradamus a prezis că va fi anul în care disctrugerile pierd din amploare.

  Citeste si: Anul 2020 vine cu o veste tristă pentru români. Profeția care arată cum România va fi cucerită de unul dintre "dușmani"

  Nostradamus. Totuşi, referitor la spaţiul pe care locuim, Nostradamus a prezis că în anii ce urmează Rusia ne va cuceri, iar un al Treilea Război Mondial va începe până în 2023. Dacă profeţiile lui Nostradamus se vor adeveri... rămâne de văzut!


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si