Nostradamus și Baba Vanga au avut aceeași viziune! Ce urmează să se întâmple cu oamenii României

Nostradamus. În manuscrisele celui mai cunoscut prezicător din lume, Nostradamus, se regăsesc asemnănări izbitoare cu cele ale Babei Vanga, prezicătoarea oarbă, despre care, adepții ei au fost convinși că ea posedă abilități paranormale.

Author: R.B. marți 26 noiembrie 2019 , 13:43

Nostradamus
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nostradamus. Baba Vanga a spus: “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său.

Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.

Nostradamus

Citeste si: Nostradamus. Profeția cutremurătoare pentru 2020. Ce ne așteaptă

Nostradamus. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui", a spus aceasta.

Nostradamus

Citeste si: Descoperirea care dă peste cap acești nativi! Dezvăluirile lui Nostradamus despre 5 zodii poate schimba destine

Nostradamus  a spus că în curând se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale și că omenirea este împăcată și dispusă să trăiască în pace și armonie.

Sursa: a1.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si