Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu poate confirma un nou focar de coronavirus în Beijing

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a transmis, luni, că nu poate confirma un nou focar de coronavirus în Beijing, precizând că una dintre "ipotezele" luate în calcul ar fi că numărul îmbolnăvirilor este cauzat de importul şi prelucrarea somonului, potrivit The Guardian.

Author: G.B. luni 15 iunie 2020 , 19:59

nou focar de coronavirus în Beijing
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Luni, mai multe districte din capitala Chinei au instalat puncte de control, au închis şcoli şi i-au obligat pe cetăţeni să se testeze împotriva noului coronavirus.

Decizia a fost luată după o creştere exponenţială a numărului de cazuri de îmbolnăviri, publicaţia britanică făcând referire şi la cea mai mare piaţă agroalimentară din Asia.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu poate confirma un nou focar de coronavirus în Beijing

Ziarele controlate de stat au raportat că virusul a fost descoperit pe platformele din lemn pe care este prelucrat somonul, în piaţa Xinfadi din Beijing.

nou focar de coronavirus în Beijing

Citeste si: Predoiu, despre traficul de persoane: Se impune un război total contra lor

Citeste si: Informații oficiale: „Respectarea normelor sanitare din partea cât mai multor cetăţeni este singura garanţie”

Citeste si: Noi precizări privind starea de alertă în România. Graficul persoanelor infectate

Dr Mike Ryan, director în OMS, a afirmat că nu recomandă teste pentru coronavirus în zonele unde se ambalează produsele, considerând că nu au legătură cu noile infecţii.

Citeste si: Gabriela Firea, anunț tranșant despre redeschiderea sălilor de spectacol: „La teatru ”virusul e…mai cu talent”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si