Noul consilier al Vioricai Dancila are o manea dedicata lui! Ilie Mario Rafael este eroul versurilor „Prietenul bun te sapa si ti-ar face vant in groapa!” VIDEO

Pe internet, noul consilier al Vioricai Dancila are o manea dedicata lui, intitulata „Prietenul bun te sapa”.

Author: Matei Vaihan Webeditor: A.N. vineri 05 octombrie 2018 , 14:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

S-a aflat ca noul consilier al Vioricai Dancila are o manea dedicata lui. „Premierul Viorica Dăncilă l-a numit la 1 octombrie în funcţia de consilier pe probleme sociale pe Ilie Mario Rafael, fost şef de cabinet al lui Codrin Ştefănescu, după cum rezultă dintr-o decizie publicată în Monitorul Oficial”, a anuntat g4media.ro.

Rafael a fost numit prin Decizia numărul 267 din 1 octombrie 2018 ”privind numirea domnului Ilie Mario Rafael în funcţia de consilier de stat pe probleme sociale în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului”, publicată în Monitorul Oficial nr. 834 din 1 octombrie 2018.

Noul consilier al Vioricai Dancila are o manea dedicata lui: "P ersonaj inventat politic de Marian Vanghelie"

”Cel care s-a ocupat ca Liviu Dragnea să fie escortat de la Înalta Curte a fost Mario Rafael, personaj inventat politic de Marian Vanghelie, trecut pe la PDL şi ajuns şeful de cabinet al lui Codrin Ştefănescu”, dezvăluia anul trecut ziarul Adevărul. 

„Ilie Mario Rafael (43 de ani) a ocupat funcţia de preşedinte executiv la PSD sector 5 din februarie 2015. În perioada mai 2013 – ianuarie 2015 menţionează funcţia de consilier cabinet secretar general adjunct la PSD”, a mai scris g4media.ro.

Noul consilier al Vioricai Dancila are o manea dedicata lui:   „Cate rele am tras in viata ma mir cum le-am facut fata"

De ceva vreme, noul consilier al Vioricai Dancila are o manea dedicata lui. Pe contul de youtube al lui Ilie Mario Rafael, acesta a postat melodia „Prietenul bun te sapa”, a manelistului Elvis. In videoclip apar poze cu Rafael, in diverse ipostaze, iar versurile sunt urmatoarele: „Cate rele am tras in viata ma mir cum le-am facut fata/Multa lume mi-a vrut rau, pana chiar si neamul meu/M-a lasat atunci cand mi-a fost greu/De prieteni ce sa zic, m-au sapat cate un pic/Sa cad si sa nu ma mai ridic/Asa e lumea lasata, prietenul bun te sapa/Si ti-ar face vant in groapa/Pentru ca i-ai facut bine, ar turna pamant pe tine/Sa vada ca mori cu zile”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si