Noul sef al Politiei Locale Bucuresti, un fost subaltern al lui Florentin Pandele! Cine este si ce avere are Stefan Vasii, omul chemat de la Voluntari sa faca ordine in Capitala?

Noul sef al Politiei Locale Bucuresti, institutie aflata in subordinea Primariei Generale a Capitalei, este Stefan Vasii, fost sef al Politie Locale din Voluntari.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin miercuri 14 iunie 2017 , 19:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Legaturile dintre Bucuresti si Voluntari devin din ce in ce mai puternice, mai ales dupa venirea Gabrielei Firea in functia de Primar General. Ultima „achizitie” se numeste Stefan Vasii, un politist pensionar care in ultimii ani a condus Politia Locala Voluntari. Sotia lui Vasii, Veronica, este si ea subalterna lui Florentin Pandele, ea fiind Directoare la Asistenta Sociala Voluntari.

Inainte sa faca ordine in comuna ilfoveana, Stefan Vasii s-a ocupat de infrumusetarea acesteia, din functia de director al Green City Voluntari SA, o societate comerciala aflata in subordinea Consiliului Local Voluntari. Firma se ocupa cu amenajarea parcurilor si gradinilor din localitate, „la initiativa domnului primar Florentin Costel Pandele”, asa cum arata site-ul companiei.

Gabriela Firea si Florentin Pandele, cuplul care uneste Bucurestiul cu Ilfovul

Tot de la Green City Voluntari a venit la Primaria Generala Bucuresti si Speranta Cliseru, consilier pe administrare publica locala si director de cabinet al primarului general al Capitalei. Ea a fost director general Green City intre iunie si octombrie 2015 si a lucrat la Primaria Voluntari din 2004, cu pauza de un an, in care a fost consilier parlamentar al Gabrielei Firea.
Stefan Vasii este si el un bugetar de cariera, ca si sotia lui, ambii primind pensii de la Ministerul de Interne.

Ei detin 3 imobile in Bucuresti, Dobroesti si Braila (mostenire) si 4 terenuri cu suprafete curpinse intre 200 si 3.800 mp. Noul sef al Politiei Locale detine 3 autoturisme, achizitionate la distanta de un an, intre 2014 si 2016. Vasii mai detine un cont in banca, in care se afla 3.000 de euro.  


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si